Scalefocus печели престижните награди за PMO на Годината и Иновативен Проект на Годината на 2023 PM Awards

Софтуерната компания Scalefocus е големият победител  на 2023 PM Awards в категориите PMO на Годината и Иновативен Проект на Годината за новаторския си проект SoundVision.  

Наградите са доказателство за стремежа на Scalefocus към високи постижения и изключителни резултати във всеки проект, който предприема, и демонстрират упоритата работа на екипа за управление на проекти.  

„Ще излъжа, ако кажа, че нашият екип не си е представял този ден. Всъщност това е в съзнанието ни, откакто Scalefocus ни даде шанса да поемем развитието на PMO организацията в компанията преди три години и половина. В началото бяхме малко, сега пораснахме и като численост, и като сила и увереност, фокусирани върху една основна цел – да правим всичко по най-добрия възможен начин. Изключително съм горд, че признанието за това дойде точно при нас”, сподели Ованес Касабян, Главен Директор Проекти в Scalefocus.   

PMO отделът на Scalefocus е нараснал почти три пъти, инвестирайки в усъвършенстване на уменията си – изучаване на нови техники и методологии, получаване на сертификати и дори разработване и стартиране на поредица от практики за развитие на тяхната колективна експертиза, опит и компетенции за управление на проекти. Страхотни примери са PMO Academy, програмата за меки умения EXPLORE и програмата Buddies & Mentorship. Всичко това допринася за създаването на една общност, която се базира на взаимно уважение и доверие и е неразделна част от фирмената култура на Scalefocus. 

Получаването на наградата за иновативен проект на годината за SoundVision е голямо доказателство за страхотната работа и усилията на PMO екипа на Scalefocus поради сложността и обширността на проекта. 

SoundVision е иновативно хардуерно и софтуерно решение с цялостна комбинация от функции, което предоставя на незрящи и хора с увредено зрение нов начин за взаимодействие със света около тях и е уникално за световната здравна индустрия. 

Устройството се побира в длан и е лесно за използване. В комбинация с мобилно приложение, SoundVision помага на потребителите да станат по-активни и независими, като предоставя информация в реално време за околната среда чрез разпознаване на близки обекти, за да подобри нивото на ориентация на потребителя. SoundVision е създаден с една основна цел: да помогне на хората с увредено зрение да имат по-независим и активен начин на живот. 

Идеята за проекта започва от вътрешен хакатон и прераства в цялостен нов продукт, развойната дейност по който се провежда в Scalefocus. Екипът изобретява, проектира и разработва хардуера, фърмуера и софтуера. Добрата комуникация и сътрудничество между различните екипи са съществена част от успеха на проекта и именно там отделът PMO изиграва ключова роля. 

„SoundVision представлява кулминацията на отдадеността, експертизата и страстта на нашия екип за разширяване на границите на възможното. Това признание е доказателство за нашия ангажимент към иновациите и високите постижения в предоставянето на новаторски решения“, сподели още Ованес Касабян, Главен директор Проекти в Scalefocus, и допълни: „Тези награди отиват за всеки от PMO семейството на Scalefocus – признание за всяка частица от техния принос. Огромни благодарности на всички и вярвам, че най-доброто тепърва предстои. Ще го открием заедно.”  

Годишните PM награди, организирани от PMI Chapter България, са известни със своя строг процес на подбор и високи стандарти, отбелязват изключителни практики за управление на проекти и отличават организации, които демонстрират иновации, ефективност и забележителни  резултати. Победите на Scalefocus в категориите PMO на Годината и Иновативен Проект на Годината затвърждават ангажимента на компанията за предоставяне на динамични решения, които отговарят на променящите се нужди на клиентите. 

Свързани публикации

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА LG ПРЕДСТАВИ ВИЗИЯ ЗА КЛИЕНТСКО ИЗЖИВЯВАНЕ С БЪДЕЩАТА МОБИЛНОСТ НА IAA MOBILITY 2023

Като компания с решения за интелигентен живот, LG демонстрира иновативни мобилни изживявания, разработени с разбиране за клиентите. LG…