Vivacom предлага новия Motorola Edge 50 Neo в комплект с безжични слушалки и специален таг

Vivacom предлага най-новия смартфон на Motorola – Edge 50 Neo в комплект сбезжичните слушалкиmoto buds и специалният универсален moto tag. Смартфонът е с минималистичен дизайн и изключителни характеристики, а потребителите могат да го закупят заедно с безжичните слушалки и тага на цена от само 22.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца с новия план Unlimited 200.

Motorola Edge 50 Neo е правилният избор за смартфон за всеки, който обича да запечатва любимите си моменти във висококачествени снимки и видеа. Той има 50 МР Ultra Pixel основна камера, която работи със Sony – LYTHIA 700C сензор и новия изкуствен интелект moto ai. С нея кадрите са с наситени цветове, детайли и с много високо качество. Моделът има и ултра широка 13 МР и страхотна 32 МР селфи камера за снимки с висока резолюция. Motorola Edge 50 Neo е с изключително стилен и минималистичен дизайн, гръб от еко кожа, и се предлага в четири уникални цвята, благодарение на партньорството си с Pantone Color Institute.

Безжичните слушалки moto buds са с висококачествен звук, подобрен бас за истинско музикално изживяване и шумопотискане. Те са оборудвани с три микрофона на всяка слушалка и издържат до 9 часа слушане с едно зареждане и до 42 часа при заряд от кутийката.

Moto tag е новото устройство на марката – интуитивно, устойчиво и съвместимо с Андроид. С тага потребителите могат да следят най-важните си вещи, когато са на път – куфари и раници, както и техните домашни любимци по време на разходката им в парка или из квартала. Тагът се свързва лесно и бързо чрез Bluetooth, а при търсене на изгубен обект, той издава сигнален звук за по-лесно откриване. Той работи и без да е свързан с интернет, а батерията му издържа до 1 година при ежедневно ползване, която е лесна за подмяна.

Повече информация за новия Motorola Edge 50 Neo и впечатляващите аксесоари можете да прочетете тук.

Свързани публикации