Vivacom Kids Watch се предлага от днес в магазините на Vivacom

Vivacom стартира продажбите на първия собствен смарт часовник за деца – Vivacom Kids Watch. Той е създаден специално за деца с иновативни функционалности за безопасност и забавление. Смарт часовникът дава възможност за  бърза и постоянна връзка между родителя и детето с двупосочни гласови и видео обаждания. С него малките могат също да изпращат и получават гласови и текстови съобщения, когато времето за разговори е по-ограничено.

В случай на спешност, ако детето се почувства застрашено, натискайки SOS бутона, часовникът автоматично се свързва с предварително зададен от родителя контакт. Това прави устройството изключително полезно в критични ситуации.

Vivacom Kids Watch има подобрената GPS локализация в реално време и използва LBS и WiFi технология за максимална точност на местоположението на детето във всеки един момент. Свързва лесно и бързо с приложението Kids Watch на телефона на родителя и така осигурява по-голямо спокойствие на родителите. Благодарение на издръжливата до 100 часа батерия и eSIM технологията родителите имат пълен контрол, знаейки винаги къде са децата им.

Vivacom Kids Watch има с цветен и удобен дизайн, който е съобразен с нуждите на децата, предлагайки комфортно на детската ръка. Смарт часовникът се предлага в розов и син цвят на цена от 3.98 лева на месец на лизинг за 24 месеца в комбинация със специалната детска оферта Junior. Така децата са винаги свързани със своите близки и приятели по всяко време.

Повече информация за Vivacom Kids Watch тук.

Свързани публикации