Митологичното допълнение към A Total War™ Saga: Troy™ на Creative Assembly Sofia е вече на пазара

SEGA® Europe Ltd. и Creative Assembly ™ Ltd. обявяват пускането на пазара на MYTHOS, допълнителното съдържание за A Total War Saga: TROY™, разработена от студиото на Creative Assembly в София. MYTHOS позволява на играчите да изживеят легендите на Древна Гърция и на Троянската война, потопявайки се в изцяло новия митологичен свят.

Гледайте трейлъра тук.

Изживейте легендите на Mythos

Създайте своя собствена одисея! Впуснете в експедиции, в които ще откриете трите нови митични същества, ще водите битка с тях и ще имате възможност да ги присъедините към армията си, за да имате превъзходство над враговете си: Цербер – демоничната хрътка, която пази портите на Хадес, Грифон – свирепия господар на небето, и Хидра – деветоглавата змия, разпръскваща отрова и лудост.

Пролейте кръвта на враговете си в епични битки като ръководите легендарни герои и се бийте рамо до рамо със страховити митични воини. Присъединете към армията си някои от множеството нови митични единици, включително легендарните Аримаспи и Сенки от отвъдното, както и емблематичните единици – Кентаври, Гиганти и Минотавър.

Покорете великия град Троя и надвийте враговете си с изключителни божествени умения като Светкавицата на Зевс (Zeus’ Thunderbolt), Вълната на Посейдон (Poseidon’s Tidal Wave) и много други. Потопете се в митологичната кампанийна карта, включваща още повече възможности за разнообразни стратегически решения, както и в уникалните митични карти на бойните полета.

Безплатно съдържание за всички притежатели на TROY

Изцяло нов режим на играта е вече достъпен за всички притежатели на TROY. ИСТОРИЧЕСКИЯТ режим предлага обновен геймплей, позволяващ на играчите да преживеят легендарния конфликт в по-исторически-достоверна форма. Новият режим на игра среща в битка генерали, съпътствани от телохранители (bodyguard units), вместо армии, водени от отделни единици. Наред с това, нововъведената механика „Администрация“ е налична във всички режими на играта, за да помогне на играчите да управляват ефективно империите си в Егейските региони.

Това означава, че A Total War Saga: TROY вече има три уникални режима на игра с различна степен на реализъм за всеки вкус: Mythological, Historical и Truth Behind the Myth.

TROY вече е налична в Steam

Играчите, които предпочитат да водят войни в Steam, вече могат да вземат оръжие и да се присъединят към битката. Никога не е имало по-добро време за водене на война в Древна Гърция, тъй като само сега и за ограничено време са на разположение три различни пакета:

STANDARD EDITION (TROY основна игра) – 25% отстъпка

• MYTHIC EDITION (TROY основна игра + разширение MYTHOS) – 30% отстъпка

• HEROIC EDITION (TROY основна игра + разширение MYTHOS + DLC на Amazon + Ajax & Diomedes DLC) – 40% отстъпка

Повече информация за MYTHOS можете да намерите в секцията Често Задавани Въпроси.

Саундтракът към TROY също може да бъде предварително поръчан сега на троен винил и двоен компактдиск.

Обща информация:

Страница на Steam Store: Total War Saga: TROY – MYTHOSСтраница от магазина на Xsolla: Total War Saga: TROY – MYTHOS

За Creative Assembly Sofia:

Creative Assembly Sofia e сред най-бързо развиващите се студиа за разработка на компютърни игри в България след придобиването му от Creative Assembly през март 2017г. Две години по-късно, компанията официално открива новия си офис в София с площ от 1750 кв. м. и оборудване, отговарящо на най-високите световни стандарти в гейм индустрията. Към момента в студиото работят над 100 служители, които покриват всички дисциплини в разработването на игри, а именно: програмисти, QA, художници, консепт артисти, аниматори, гейм дизайнери, и др. Компанията стои зад някои от най-високо оценяваните DLC-та за Total War: Rome II, сред които Empire Divided, Desert Kingdoms и Rise Of The Republic, както и зад изключително успешното заглавие A Total War Saga: Troy. www.creative-assembly.com

За Creative Assembly™:

Creative Assembly е едно от водещите европейски студия за разработка на игри, основано през 1987 г. и със седалище в сърцето на Западен Съсекс, Великобритания. Създатели на множество доказали се високобюджетни заглавия, включително и поредицата Total War™, Creative Assembly продължават да изграждат впечатляващо портфолио от игри и световноизвестни партньорства; работейки с Games Workshop по Total War™: WARHAMMER®, с Twentieth Century Fox по Alien: Isolation, и с 343 Industries и Microsoft по Halo Wars 2. Изключително талантливият екип от над 700 души на Creative Assembly е многократно признат от множество организации, включително на последните церемонии на BAFTA, Music+Sound и Develop’s Industry Excellence Awards. www.creative-assembly.com

За SEGA® Europe Ltd.:

SEGA® Europe Ltd. е европейският клон на SEGA Games Co., Ltd., и световен лидер в интерактивната развлекателна индустрия както във, така и извън дома. Компанията разработва и разпространява софтуерни продукти за интерактивно развлечение за различни хардуерни платформи, включително PC, мобилни устройства, както и тези, произвеждани от Nintendo, Microsoft и Sony Computer Entertainment Europe. www.sega.co.uk

Свързани публикации