ABOUT YOU пуска на пазара първата ексклузивна колекция с Кендал Дженър, достъпна единствено за 72 часа

На 25 юли 2021 г. модният онлайн магазин ABOUT YOU представя първата си ексклузивна колекция с Кендал Дженър, една от най-големите и прочути знаменитости и модни икони в света. Партньорството включва 11 дизайна в различни цветове, съставени от любимите неща от всекидневието на Кендал, които отразяват личния й стил.  Всеки продукт е номериран със специален код, който съдържа рождения ден на звездата: 11/03. “Кендал за ABOUT YOU” се предлага ексклузивно за 72 часа във всички 23 магазина на ABOUT YOU в Европа, което е премиера за модния онлайн магазин.

С над 173 милиона последователи в Instagram, Кендал Дженър е един от най-прочутите модели в света, който вдъхновява последователите си с характерния си стил. Не само индивидуалността й, но и нейната идентичност бяха причината, която убеди ABOUT YOU да създаде съвместна ексклузивна колекция с Кендал и да направи нейния стил достъпен за пазаруване в цяла Европа. С “Кендал за ABOUT YOU”, модният онлайн магазин обяви първата си ексклузивна колекция, която ще се предлага едновременно във всички 23 европейски държави. Специалният акцент е, че ексклузивните ABOUT YOU стилове на Кендал ще бъдат достъпни само за 72 часа, започвайки от неделя, 25 юли в 00:00ч (централноевропейско време). От 15 юли клиентите на ABOUT YOU и феновете на Кендал ще имат ексклузивен предварителен достъп до стиловете на сайта aboutyouexclusives.com и ще могат да се регистрират за бюлетин, за да следят всички новости. Втората ексклузивна колекция е планирана за есен/зима 2021 г.

Всеки от 11-те продукта от  „Кендал за ABOUT YOU“ съдържа уникален код. Той включва 11/03 – рождената дата на Кендал. „Нашата цел с тази кампания е да създадем шум сред потребителите и да направим уникалния стил на Кендал достъпен за всички клиенти на ABOUT YOU. Колекцията сама по себе си стана много индивидуална и се състои от любимите продукти на Кендал“, споделя Джулиан Янсен, Директор „Съдържание“ в ABOUT YOU.

„Обичам изчистения и ежедневен стил. Можете да комбинирате всеки продукт в различни варианти. Също така продуктите са номерирани с рождената ми дата“, споделя моделката. Неслучайно снимките се провеждат в Лос Анджелис, родния град на Кендал, като идеята е да се пресъздаде нейната обичайна среда на живот. Резултатът е една много лична кампания, която показва звездата толкова реална и естествена, колкото никога досега. Другият акцент е кучето Пиро, което участва в снимките като специален гост. Фотографиите от кампанията са заснети от световноизвестната Зоуи Гросман, а творческата посока е дело на Donald Schneider Studio.

Ексклузивната колекция включва страхотни изчистени продукти от материи, приятни при докосване като меки ризи и топове, къси панталони и изрязани пуловери, но също така и много специални артикули като рокля тип “слип” или бикини. По отношение на цветовете, стиловете се фокусират върху основни нюанси като бежово, сиво, черно и бяло и се допълват от модерните камилско и червено, както и от нежно зелено и охра.

“Кендал за ABOUT YOU” е първата от двете планирани колекции. 11-те модни продукта ще бъдат налични от неделя, 25 юли 2021 г., във всички европейски онлайн магазини на ABOUT YOU в размери от 34 до 44 или XS-XXL и ще струват между 80 лв. и 160 лв.

*Изображения от кампанията с висока резолюция можете да изтеглите от тук.

*Видео ресурс „Кендал за ABOUT YOU можете да видите тук.

За ABOUT YOU ABOUT YOU дигитализира класическата разходка по магазините, като създава вдъхновяващо и персонализирано пазаруване през смартфона. В ABOUT YOU фокусът е върху клиентите, които получават подкрепа, за да изразят индивидуалния си стил чрез модата. На уебсайта aboutyou. com и в многократно награждаваното приложение ABOUT YOU клиентите намират универсално вдъхновение и набор от над 400 000 артикула от над 2000 марки. С повече от 30 милиона уникални активни потребители месечно, ABOUT YOU е една от най-големите платформи за мода и лайфстайл в Европа. Понастоящем тя работи на 23 европейски пазара. С пакета ABOUT YOU Commerce Suite компанията за модни технологии предлага и собствена инфраструктура за електронна търговия като лицензиран продукт.

Свързани публикации