BILLA България посреща коледния камион на Coca-Cola

Първата му BILLA спирка е в Пловдив на 2 декември от 15:00 ч.

Емблематичният коледен камион на Coca-Cola, който познаваме добре от екрана, пристига в България, за да донесе вълшебство и празнично настроение на всички, които очакват с трепет магията на Коледа. Ще го посрещнем през декември на паркингите на BILLA, които ще се преобразят в мини коледни градчета, в няколко точки на страната. Първата му спирка ще бъде в гр. Пловдив, бул. 6-ти Септември 221, на 2 декември от 15:00 ч.

Вече 23 години BILLA има силата да събира хората заедно около трапезата и да ги сплотява  в домашния уют. С течение на годините, мисията на BILLA е не просто да предлага качествена храна, а да създава изживяване, в което най-важни са вкусът, силата на малките жестове и удоволствието от споделените моменти. Затова и няма по-добър домакин на изключителния 19-метров камион на Coca-Cola. Тази зима той идва в България, за да ни докаже, че вълшебството на Коледа не е територия, запазена само за най-малките, тя може да завладее всяко едно сърце. 

BILLA ви кани да влезем заедно в коледното градче на Coca-Cola!

Ето и спирките на иконичния камион:

За да открехнем леко вратата към изненадите, които ще ви очакват в коледното градче на Coca-Cola, ще ви издадем някои от тях.

Фото кът с Дядо Коледа

Отредено му е специално място в коледното градче, за да могат всички ентусиасти да запечатат срещата с белобрадия старец на снимка, която да остане скъп спомен за цял живот.

Специален кът за писане на коледни писма

С мили думи и пожелания в коледния дух, тази година всеки желаещ може да стопли сърцето на напълно непознат човек от друг град, избран на случаен принцип. Само един Дядо Коледа не стига, затова с тази инициатива всеки ще има възможност да влезе в неговата роля, като дари радост и надежда.

Коледна работилница

Организирана е под егидата на „Операция Плюшено мече“ – най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи, лишени от родителски грижи или в риск, които искат да се развият професионално. Всеки сръчен добротворец с голямо сърце може да изработи коледна украса на място и да я предостави за закупуване в различните градове на страната, в помощ на кампанията. Средствата от всяка продажба ще бъдат дарени за програмата „Скритите таланти на България” – образователен проект, който дава шанс на талантливи деца, лишени от родителски грижи и младежи в риск да влязат в университет и да се реализират професионално.

Фото будка и дигитална коледна елха

Специална фото будка ще улавя емоциите от обиколката в коледното градче на всеки посетител, желаещ да се снима. Под формата на моментални снимки, които можеш да вземеш още на място, всеки ще има възможността да отнесе спомена за веселото преживяване у дома. Освен това, всички снимки ще се качат автоматично на Дигиталното коледно градче, където всеки един присъствал ще допринесе за Коледната елха в неговия град. Защото знаете как е в наши дни – ако не споделиш, сякаш не си бил, а не хванеш ли момента, сякаш не го е имало.

Коледа без елха е като камион без колела. За да ознаменуваме гостуването на любимия на малки и големи празничен камион, който ще обиколи България, ще създадем дигитално Коледно дърво. То ще бъде изградено от всички снимки от фото къта, а малко преди финала, ще запалим светлините на Коледната елха, с помощта на всички присъстващи, за да внесем магия и топлина в този радостен момент, който ще запазим в спомените си за празниците.

Вярвате ли в чудеса? Ние сме винаги до вас, за да ги споделим!

Свързани публикации