BILLA посреща клиентите си с над 700 празнични оферти

За да има радост и изобилие във всеки дом, BILLA посреща своите клиенти с атрактивни коледни предложения, с които потребителите изгодно да си набавят всичко необходимо за богатата празнична трапеза. Над 700 артикула ще се предлагат в магазините на BILLA на промоционални цени до 29 декември. В специалната селекция клиентите могат да намерят своите любими месни деликатеси и сирена, гурме изкушения от BILLA Premium, коледни сладкиши и шоколади, безалкохолни и алкохолни напитки, мъжка и дамска козметика, украса за дома, детски играчки и още много достъпни и оригинални идеи за коледни подаръци.

„В BILLA вярваме, че на всяка българска трапеза трябва да има изобилие. В коледния ни каталог събрахме с много грижа и внимание селекция от любими продукти, така че всеки да може да намери в него нещо по свой вкус за празника. Радвам се, че отново за Коледа ще предложим във всички наши магазини богато разнообразие от качествени продукти на достъпни цени.“ – сподели Асен Каранедев, ръководител „Стратегическо развитие на категориите“ в BILLA България.

И през празничните дни на помощ на всички клиенти, които обичат отстъпките, ще бъде супергероят Билли. С него колкото повече пазарувате, толкова повече спестявате. Потребителите, реализирали покупки с BILLA Card над определена стойност в рамките на месеца отключват различни BILLA бонус ваучери. В зависимост от достигнатата сума на покупките, клиентите на веригата получават ваучери, които дават отстъпка от 1 лев, от 5% или от 10% при следващо пазаруване или един от предварително определени от BILLA продукти, който може да бъде закупен за 0.01 лв.

Повече информация за актуалните промоционални предложения на BILLA може да откриете на сайта на компанията.

Свързани публикации

Кофас: Безпрецедентните атаки срещу Израел предизвикват множество политически и икономически рискове

Експертите по кредитно застраховане от Кофас направиха оценка на рисковете във връзка с атаките на палестинските въоръжени групировки…