BILLA посреща предколедния Фермерски пазар „ОТ БГ“ в град Габрово

На 9 декември от 09:00 до 15:00 ч. BILLA ще бъде домакин на предколедния Фермерски пазар „ОТ БГ“ в град Габрово. По традиция, събитието ще се проведе на паркинга на търговския обект, който се намира на ул. „Орловска“ 119. Производители от региона ще представят богат избор от продукти с изцяло български произход, които да допълнят домашния уют и вкусната семейна трапеза на всеки посетител.

В духа на предстоящите празници, 20 изложители от цялата страна ще посрещат посетителите с греяно вино и традиционни за България сладки коледни изкушения. На щандовете гостите могат да открият още сирена, сушени сливи, тахани, ядки, малиново вино и често търсените през зимния сезон билкови тинктури. Наред с висококачествените храни и напитки, ще бъдат представени и козметични продукти с натурален произход. По обичай, всеки, пазарувал от щанд на българските производители пред магазина на BILLA, ще получи талон с номер за участие в специална томбола. Победителят ще си тръгне с пълна коледна торба с апетитни изкушения от производителите, участници във фермерския пазар.

Като домакин на поредицата фермерски пазари „ОТ БГ“, търговската верига предлага всичко необходимо за предстоящите празници на едно място – изобилие от продукти за коледната трапеза, украса за дома и подаръци за малки и големи. Пазаруването е бързо и приятно, а над 90% от асортимента в BILLA се доставя от местни фирми. Защото когато става въпрос за качество и вкус, по-добро от българското няма.

Свързани публикации