BILLA България и френският дизайнер Кристиан Лакроа в ексклузивен тандем за дома

Като част от програмата за лоялност BILLA Card, търговската веригата представя лимитирана колекция артикули, с до 80% отстъпка от редовните цени

На 21 октомври 2021 г., BILLA България стартира ексклузивна лоялна кампания, която дава възможност на ценителите на изтънчения вкус да пазаруват премиум стоки за дома на марката CXL от Кристиан Лакроа. Продуктовата гама на известния френски дизайнер ще зарадва потребителите с елегантност и стил, мекота на допир и усещане за изтънченост. Клиентите могат да избират между изискани пликове за завивка и чаршафи с ластик, кърпи за лице и ръце с високо качество, деликатни на допир големи и малки хавлии за баня, халати с качулка и ултра меки одеяла арабеск.

Всяка покупка на стойност 10 лв., реализирана с дигиталната или физическата BILLA Card в магазинната мрежа на веригата, носи на потребителите по 1 дигитална промо точка. Това е поредна кампания, в която хартиените точки биват заменени от дигитални такива. Натрупването им може да бъде проследено на касовия бон от покупката, през личния потребителски профил в BILLA App и на www.billa.bg. Всеки пет събрани промо точки носят до 80% отстъпка от продажната цена на артикулите, включени в лоялната кампания CXL от Кристиан Лакроа до 21.01.2021 г. включително или до изчерпване на наличните количества. Периодът на натрупване на точки ще продължи до 12.01.2021 г.

BILLA България непрестанно се стреми да предоставя на своите потребителите качествен и разнообразен избор от продукти. Ето защо, всеки продукт от тематичната колекция е изработен от меки и деликатни материи – 100% памучен сатен, който придава на спалното бельо на Кристиан Лакроа копринено докосване, и пениран памук, изключително мек и приятен на допир до кожата.

Пълните правила на кампанията CXL от Кристиан Лакроа на BILLA България са достъпни тук: https://www.billa.bg

За REWE International AG

От своята централа във Винер Нойдорф REWE International AG управлява не само австрийския си бизнес с търговските марки BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG, но също и международния ритейл бизнес на REWE Group (Организационно звено Handel International). Чрез марката BILLA компанията е представена в България, Чехия, Русия, Словакия и Украйна; чрез дискаунтъра PENNY – в Чехия, Унгария, Италия и Румъния; чрез IKI – в Литва, и чрез веригата дрогерии BIPA – в Хърватия.

За REWE Group

REWE Group е сред водещите компании в сферата на търговията и туризма в Германия и Европа.

Портфолиото й включва супермаркети и магазини за търговия на дребно на марките REWE, REWE CENTER, REWE CITY, BILLA и MERKUR, дискаунтъра PENNY, както и магазините за строителни материали toom. Компанията управлява и киоски и магазини, предлагащи продукти от първа необходимост (REWE To Go), както и платформите за онлайн пазаруване REWE Lieferservice, ZooRoyal, Weinfreunde и Kölner Weinkeller. Марката DER Touristik обединява туроператорите ITS, Jahn Reisen, Dertour, Meiers Weltreisen, ADAC Reisen, Kuoni, Helvetic Tours, Apollo и Exim Tours, повече от 2 400 туристически агенции (включително DER Reisebüro, DERPART и партньори), хотелските вериги lti, Club Calimera, Cooee, PrimaSol и Playitas Resort, както и директния оператор clevertours.com

BILLA България  е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал“ – „Най-големите компании в България“, BILLA България заема 20-о място. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

На Европейските бизнес награди през 2015г. и 2016г. компанията е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“, а през 2018г. търговската верига е избрана за „Национален победител“ в категорията „Социална отговорност и опазване на околната среда“. През 2019г. компанията също е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Ангажираност към потребителите и пазара“.

Според независимо проучване на швейцарската организация ICERTIAS за 2020-2021г., българските потребители са определили BILLA България като водеща в категориите „Верига за продажби на дребно“, „Отдел за пресни плодове и зеленчуци“, „Отдел за прясно месо“, „Програма за лоялност“, „Отдел за риба и морски дарове“ и „Отдел за деликатеси“.

BILLA България е любима търговска верига на българите в четири поредни години (2016-2019) според резултатите от единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“. През 2020г. компанията е отличена с награда за любим бранд на българите, както и със своите собствени марки BILLA Brand и BILLA Градини в категориите „Собствени марки“ и „Собствени марки – храни и напитки“.

Веригата е представена в 39 града в страната със 132 магазина. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети.

BILLA въведе успешно и ритейл иновации в магазина си на бул. „България“ в София, превърнал се в образец за качество, свежест, разнообразие и удобство. Само там ексклузивно за страната е представена най-голямата и успешна на австрийския пазар биомарка Ja! Natuеrlich. Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

Свързани публикации