Богата селекция от сезонни цветя в BILLA ще бъде достъпна целогодишно

Богатото разнообразие и ниските цени правят супермаркетите все по-предпочитано място за купуване на цветя, показва проучване от 2023 г. за нагласите на потребителите в Европа.* В отговор на съвременните потребности и очаквания на клиентите, BILLA България – една от водещите вериги в страната, предоставя богат асортимент от цветя на достъпни цени в магазините си в цялата страна. Повечето растения, предлагани в обособените зони на супермаркетите на веригата, се подбират спрямо своята сезонност, като през годината ще са налични над 100 вида, включително и растения за градината.

По време на тематичните кампании, които BILLA организира по повод празници като Цветница, 8 март и 14 февруари, веригата предлага близо 40 вида цветя, селектирани спрямо сезона и потребителското търсене. Произходът на цветята е както български, така и вносен – предимно от Нидерландия. В магазини BILLA потребителите могат да открият богата гама от предложения – саксийни растения за градина и балкон, стайни растения, както и букети с декорация на достъпни цени. Клиентите на веригата в цялата страна могат да разчитат, че в BILLA ще намерят винаги свежи сезонни цветя, подходящи за всеки повод и за всеки бюджет.

Специално за Международния ден на жената – 8 март, клиентите на BILLA могат да намерят разнообразие от уханни свежи цветя, с които да зарадват своите най-близки дами. Предложенията са на достъпни цени и включват класическа червена роза за 1,99 лв. или букет от 7 рози само за 4,49 лв., 3 броя ароматни зюмбюли за 5,99 лв. и букет от 7 бр. цветни лалета за 3,99 лв. Богатият избор се допълва и от пъстри растения в саксии, сред които орхидея за 12,99 лв., гербер за 4,99 лв. и карамфил за 3,99 лв. 

Пълната селекция цветни предложения на специални цени, по случай Международния ден на жената, можете да видите тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.

*Проучването Flower in Europe Market Overview 2023-2027 е проведено през август 2023 и е публикувано в Reportlinker.com – технологична платформа, която предлага достъп до най-голямата онлайн колекция от пазарни доклади, статистики и изследвания.

Свързани публикации