DARA, Боро Първи и DENI се присъединяват към звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023, за да завладеят сцената в Пловдив

Общо 12 от най-големите музикални сензации на България ще бъдат част от емблематичния концерт в „Града под тепетата“, на който ще изпълнят над 50 от хитовете, покорили българските класации

Най-вълнуващото музикално събитие на лятото – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour продължава своята обиколка с концерт днес – 15 юни, в град Пловдив, в парк „Лаута“. Към хитовите 9 изпълнителя, топ DJ-ят на България – DJ Mascota и енергичния McP, които вече завладяха сърцата на феновете от Горна Оряховица, ще се присъединеният още DARA, Боро Първи и DENI. Денят ще бъде изпълнен с много активности и игри, които ще очакват нетърпеливите пловдивски фенове още в 15:00 ч., преди официалния старт на концерта, точно  в 18:00 ч.

Звездната сцена в „Града под тепетата“ ще си поделят V:RGO и EMIL TRF, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Дара Екимова, Боро Първи, VICTORIA, DENI, Venda, VALL, топ DJ-ят на България – DJ Mascota и McP. Жителите и гостите на Пловдив  ще имат възможността да се насладят на 3-часов уникален сетлист, съдържащ над 50 от най-добрите парчета, покорили българските класации. Всички феноменални изпълнения ще бъдат придружени от хореографиите на Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers.

На 15 юни, от 15:00 ч., в парк „Лаута“ феновете ще имат възможността да се срещнат и да поиграят с някои от любимите си звезди, да се позабавляват в нестандартния кът на Vivacom – „DJ пулт“ или да се сдобият със специалния мърч на турнето от Pop-Up магазина. В 16:00 ч. Стан и Стефи ще очакват всички нетърпеливи тийнейджъри в Chill & Play зоната, за да покажа своите умения на Cornhole, а Емил Конрад ще играе на дженга с всеки осмелил се да изпробва негови способности. В 16:30 ч. V:RGO и EMIL TRF ще докажат, че рециклирането може да бъде забавно, чрез игра на Basket Bottle, а по същото време Torino & Pashata ще очакват всички ентусиасти, за да изпитат уменията им на джага. За обичащите танците Remi Toin ще бъде на разположение в 17:30 ч., на сцената, за да проведе открит урок на всички желаещи. В допълнение, всички нетърпеливи почитатели ще могат да придадат повече блясък на визиите си в специалната Beauty зона и да увековечат резултатите с моментни снимки във фотобутката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

В духа на турнето и рециклируемите Coca-Cola Без Захар бутилки от 300 ml, които ще освежават феновете в часовете преди концерта, около сцената в парк „Лаута“ ще бъдат позиционирани кошчета за разделно събиране. Специален партньор за каузата, с която организаторите на турнето се стараят да не оставят отпадък след себе си, са организацията „BG Бъди Активен“. С този общ проект Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour и сдружението започват да интегрират концепцията за събития #БезОтпадъци, като целта е да се достигне до повече млади хора, които да се ангажират в каузата за превенция на замърсяването, чрез по-честото събиране и изхвърляне разделно на отпадъци.

Още вълнуваща информация за турнето, ексклузивни кадри и любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Свързани публикации