Дебютната песен на МОНИКА „Не пее сърце“ разказва за смелостта да твориш

Хиляди гледания събира и видеото към песента в YouTube за по-малко от месец

Дебютната песен на МОНИКА носи името „Не пее сърце“, а видеото към нея успява да събере хиляди гледания в платформата YouTube само за две седмици. Първоначално създадена за участие в конкурс за авторско съдържание, песента бързо набира популярност сред почитателите на българската музика след официалната си премиера на 5 декември.

„С тази песен исках да покажа на себе си и на всички, които смятат, че не им достига нещо, че могат и трябва да се осмелят да творят“, споделя Моника Каменова, автор на текста и музиката на „Не пее сърце“, и допълни: „Надявам се с нея да успея да вдъхновя и други да излязат от своята черупка и да открият нови или добре забравени стари таланти, с които да погледнат на себе си и света около тях с повече увереност и оптимизъм.”

Продуциран от Пенчо Цочев и заснет и монтиран от екипа на NoDramaLlama Productions, дебютът на МОНИКА проследява историята за това как да се престрашиш да твориш, въпреки своите демони, мрачни моменти и вълна от емоции. Песента е първа от предстоящия кратък албум на изпълнителката със същото име.

Видеото към песента можете да видите тук.

Свързани публикации

Сряда XII

Събитието Ерата на паниката от тази страна на смъртта. Двама от най-колоритните ни млади писатели (щото, нали, ще…

Проф. Георги Момеков: „Премахването на всички ограничения, свързани с COVID-19, не е рационално, особено предвид наблюдаваните в Китай тревожни ръстове в заболяемостта през последните седмици.“

Проф. Георги Момеков също се присъединява към инициативата „Ти решаваш“ на Българския Червен кръст, която предоставя достоверна информация…