Десетки хиляди изживяха емоцията на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Пловдив

Три ексклузивни премиери и близо 50 популярни хита зарадваха пловдивските фенове на втория концерт от най-емблематичното българско турне

Десетки хиляди фенове се събраха вчера в парк „Лаута“, в Пловдив, за да изживеят една незабравима вечер с втория концерт от емблематичното турне на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023. Меломаните от „Града под тепетата“ се насладиха на над 3-часов сетлист, който включваше три ексклузивни хита, които за пръв път бяха представени пред очите на толкова многобройна публика, и близо 50 от най-популярните, покоряващи класации парчета, изпълнени от едни от най-обичаните български звезди.

Часове преди официалния старт на концерта, стотици се събраха на активностите около сцената в парк „Лаута“, за да се снимат със своите идоли и да се впуснат в забавни игри със Стан, Стефи, Емил Конрад, V:RGO, EMIL TRF и Torino & Pashata. Специалният кът на Vivacom „DJ пулт“ предостави на феновете възможност да спечелят множество награди, предизвиквайки себе си. Всички куражлии, които решиха да се включат в тази активност, имаха възможност на своя собствена сцена да заемат отговорното място на DJ.

Малко преди официалния старт на концерта – хореографът на турнето Remi Toin излезе пред насъбралата се публика и им отправи специално предизвикателство. Четирима талантливи младежи, които се осмелиха да покажат своите танцови и гласови умения, си спечелиха ексклузивни FRONT ROW пропуски, които им дадоха уникалната възможност да бъдат на една ръка разстояние от своите любими изпълнители.

Емоционалната публика на „Града под тепетата“ успя да държи лошото време далеч, благодарение на позитивното си настроение и точно в 18:00 ч. сцената се нагорещи от ритмичния микс на топ DJ-я на България – DJ Mascota и енергията на McP, Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers. Феновете посрещнаха мощно първите изпълнители за вечерта – момичето с цигулката – нежната Venda и най-новото, талантливо попълнение на българската сцена – Vall. Двете дами сложиха обещаващо начало на концерта, който впоследствие бе изпълнена с още много хитови изпълнения, завладяващи емоции и незабравими моменти.

За пръв път тази година на сцената се качи и Тик Ток звездата – DENI. Той поднесе и първата изненада за вечерта, като представи най-новия си проект, който обещава да се превърне в поредния му ритмичен и запомнящ се хит. След него публиката завладя зашеметяващата Victoria, чиито песни покоряват всички родни и световни класации. Тя вдигна летвата високо, като представи някои от най-нежните си и емоционални парчета.

Бурни овации посрещнаха и качващия се за пръв път на сцената на тазгодишното турне – Боро Първи. Пловдивската публика доказа, че хитът му от миналата година„Камък и ножица“ е все така актуален и незабравим, а самият той им благодари за емоцията и обеща съвсем скоро да се срещнат отново. До „Последен дъх“ и от все сърце за многохилядната публиката в парк „Лаута“ пя и изящната Дара Екимова. Пловдивските фенове не пуснаха изпълнителката от голямата сцена на открито, докато не изпълни всичките си хитове. Щафетата след нея пое неотразимата Михаела Маринова, която подари на меломаните „Сериал“ от незабравими емоции. Хиляди извадиха телефоните си и осветиха парка, докато с пълен глас пееха всяка една от песните на талантливата изпълнителка.

Кулминацията на вечерта се оказаха отново латино генг кралете на турнето – Torino & Pashata. Теподнесоха втората дългоочаквана изненада, като изпълниха най-новата си песен, която представиха преди броени дни – „Mi Amore“. Пловдивската публика не успя да се раздели лесно с хитовите изпълнители и за втори път за вечерта те изпълниха специална версия на „Gucci Forema“. Изпълненията им бяха придружени от китарата на талантливия Иван Тишев, който раздвижи публиката, припомняйки им незабравимото парче „Аз искам“.

Третият изпълнител, излизащ за пръв път тази годинана сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, бе истинската „Богиня“ – DARA. Наред с най-големите си хитове от последните години, които феновете пяха с пълен глас, тя представи на пловдивската публика и третата изненада – най-новия си проект „In My Head“. За финал на сцената излязоха V:RGO x EMIL TRF, които създадоха „Неизбежно положение“ от позитивни емоции. Те нажежиха до максимум обстановката и превърнаха парк „Лаута“ в най-горещата точка в Пловдив. Талантливата Mishell се присъедини към V:RGO, за да представят ритмичната си песен „Все едно“, а в предпоследното изпълнение за вечерта, на сцена отново се качи DARA, за да изпълни с V:RGO съвместното им парче „Соса Маже“.

Тази година Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 се присъедини към събитията #БезОтпадъци и освен, че ще събира всички отпадъци на посетители си разделно, на всеки един от концертите, предизвиква и самите присъстващи да дадат своя принос. Десетки пловдивски тийнейджъри се включиха в забавната еко активност, която организираха доброволците от „BG Бъди Активен“ и се ангажираха с каузата за превенция на замърсяването, чрез събиране и разделно изхвърляне на отпадъци, докато се наслаждаваха на компактната Coca-Cola Без Захар 300 ml. В допълнение, няколко огромни жълти Шишеяда бяха на разположение около сцената в парк „Лаута“ и предоставяха възможност на присъстващите да изхвърлят разделно своите бутилки.

Концертът в Пловдив бе последното събитие за този месец, но след кратка почивка, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 ще завладее българското Черноморие, с концерт във Варна на 4 юли, на Южен плаж, Алея първа, от 19:00 ч. и Бургас – на 7 юли, от 19:00 ч., на площад „Тройката“. Най-емблематичното турне ще продължи своята обиколка и през септември с концерт в Севлиево, на 9 септември, от 18:00 ч., в парк „Казармите“ и по традиция – турнето ще завърши с грандиозен финал в София, на 16 септември, от 18:00 ч., на площад „Княз Александър I Батенберг“. Вълнуващи активности ще очакват всички нетърпеливи фенове, на всеки един от концертите, още в 15:00 ч.

Още ексклузивна информация за турнето, уникални кадри и любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

*Снимки: Димитър Калиновски

Свързани публикации