Стотици оферти с гореща отстъпка до 500 лева от Vivacom

През целия август стотици оферти с до 500 лева отстъпка очакват потребителите на Vivacom. Голямото намаление е валидно за едни от най-атрактивните модели и смарт устройства от Samsung, Motorola и Honor, в комбинация с Unlimited план от Vivacom. Част от кампанията е и достъпният Vivacom 5G Smartphone на специална цена  в комбинация с новия план Unlimited 200. Той се предлага за 9.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца в онлайн магазина и само за 99.98 лева в брой в магазините.

В кампанията се включват стотици оферти, част от тях са:

Vivacom 5G Smartphone има 6,52-инчов дисплей с HD+ резолюция и разполага с режим на четене и нощна подсветка, ограничаваща нивата на синя светлина. Смартфонът работи с 8-ядрен процесор, гарантиращ достатъчно производителност за изпълнението на всички задачи. Vivacom 5G смартфон разполага с двойна  камера с 50 МР основен сензор и 2 МР сензор за дълбочина. Сред ключовите характеристики е издръжливата 5000 mAh батерия, която позволява използване на устройството до две денонощия.

Motorola Razr 40 Ultra 5G е новият сгъваем телефон, предлагащ голям и интерактивен външен екран. Впечатляващият му дизайн го превръща в своеобразен моден аксесоар от висок клас, с гръб от еко кожа. Motorola Razr 40 Ultra има светкавичен процесор Snapdragon, вътрешна памет от 256 GB и 8 GB RAM. Основната му 12 МР камера може да снима до 60 кадъра в секунда. Батерията му е с капацитет от 3800mAh и има достатъчен заряд за целия ден.

Samsung Galaxy S23FE 5G 128GB е със стъкло Corning® Gorilla® Glass 5, което предпазва предната част и гърба на корпуса му. Освен това, той е с рейтинг IP68 за прахо- и водоустойчивост. Благодарение на мощната система от камери, кадрите са ясни и детайлни, дори при ниска осветеност. Функцията Eye Comfort Shield редуцира вредната синя светлина и предпазва очите в тъмното, а Vision Booster оптимизира настройките на дисплея, така че той е ясен, дори когато навън е слънчево.

Част от кампанията с отстъпки до 500 лева е и таблетът Samsung Galaxy Tab S9 FE+ 5G. Той е с дисплей, който прави детайлите кристално ясни. Дълготрайната му батерия разполага с достатъчно мощ за целия ден и дори може да зареди смартфон от серията Samsung Galaxy. Таблетът развихря въображението с творческите приложения Samsung Notes и GoodNotes – оптимизирани да осигуряват безупречно изживяване и усещане за писане върху истинска хартия.

Повече информация за различните устройства, част от атрактивната оферта с отстъпки до 500 лв., можете да видите тук.

Свързани публикации

Сряда I

Книгата Кулинарни пътешествия – Антъни Бурдейн § Лори Уливър Последната и недовършена книга на Тони. Сменил 12 паспорта,…