До края на август Samsung Galaxy Z Flip6 & Z Fold6 на лизинг без оскъпяване от Vivacom

Смартфоните на месец август във Vivacom са най-новите сгъваеми модели на Samsung Galaxy Z Flip6 и Samsung Galaxy Z Fold6 на атрактивни цени и на лизинг без оскъпяване[1]. Премиум флагманите идват в комплект с оригинален калъф и се предлагат на цена от 53.33 лв. на месец на лизинг без оскъпяване за 36 месеца за Samsung Galaxy Z Flip6 256 GB. Samsung Galaxy Z Fold6 256 GB е на цена от 89.44 лв. на месец на лизинг без оскъпяване за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за новия план Unlimited 200.

Samsung Galaxy Z Flip6 се отличава с дизайна и материалите на изработка. Устройството е с корпус с подобрени покрития от Armor Aluminum и защитно стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, които гарантират неговата издръжливост. Samsung Galaxy Z Fold6 също е със стилен и ултра тънък за модела дизайн. И двата флагмана имат интегриран изкуствен интелект Galaxy AI, който позволява на потребителите да редактират своите снимки бързо и лесно с Generative Edit за Photo Assist.

Samsung Galaxy Z Flip6 е оборудван с най-дълготрайната батерия за Galaxy Z Flip досега и с най-мощния мобилен процесор  за Galaxy – Snapdragon® 8 Gen 3. Той има 50 МР камера, която е истинска мечта за всеки любител фотограф. Революционната камера обработва изображенията с помощта на ProVisual Engine, с който се получават изумителни пейзажни и портретни изображения.

Galaxy Z Fold6 е с най-мощния процесор Snapdragon® 8 Gen 3 и технологията Vision Booster, която гарантира ясна и ярка картина. Камерата на смартфона е с изключително висока резолюция, която в действителност кара образите да оживяват и превръща смартфона в мечтаното устройство за всеки.

Повече за най-новите флагмани на Samsung може да видите тук.


[1] Без оскъпяване в сравнение с цената при еднократно плащане при скл. на 24-м. договор за Unlimited 200.

Свързани публикации