Heineken 0.0 се включи в инициативата Dry January

В месец на равносметки и обещания премиум бирата дава възможност за свеж и здравословен старт на годината без алкохол

Heineken 0.0 отново се включи в инициативата Dry January или т.нар. „сух януари“. В месец на равносметки и обещания премиум бирата дава възможност за свеж и здравословен старт на годината без алкохол. Безалкохолният лагер позволява на консуматорите да се насладят на любимия вкус пиво без да правят компромиси с начина си на живот – независимо преди или след тренировка, докато работят или са навън с приятели, а дори и когато шофират. За пореден път в първия месец на новата година Heineken 0.0 предизвиква консуматорите да се включат в глобалното предизвикателство и да се въздържат от употреба на алкохол. За България това се оказва особено трудно в един от месеците с най-много именици. Heineken 0.0 прави изпълнението на задачата лесно, защото гостите, които участват в предизвикателството, могат да кажат „Наздраве“ на празнуващите семейство и приятели без угризения.

За да направи изживяването още по-специално, кампанията бе надградена със специален лимитиран пакет за сухия януари – „January Dry Pack Limited Edition”. Продължаващ идеята за коледните адвент календари, специалните пакети включват 31 безалкохолни бири за всеки ден от месец януари и дадоха начало на инициативата в няколко български домове. Въпреки че месецът е към своя край, Heineken 0.0 насърчава консуматорите да се включат в предизвикателството, ако до този момент не са, за последния уикенд от януари и да отбележат началото на свежа и здравословна година.

ЗАГОРКА, част от корпорация Heineken, подкрепя движението и инициативата, свързани със сухия януари, като предлага повече безалкохолни алтернативи на традиционното пиво чрез портфолиото си Zero Zone, част от което е и Heineken 0.0.

За ЗАГОРКА АД, част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията”  през 1902 г. от  д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN и от тогава до днес, в продължение на повече от 25 години, е водещ български производител на бира, който се ангажира да развива бизнеса си устойчиво и отговорно.

Чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“ компанията насочва своите усилия в опазване на околната среда, социална устойчивост и отговорна консумация.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г., в три поредни години, ЗАГОРКА печели първите места в конкурс за „Най-зелена компания” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите. Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Birra Moretti, Amstel, Stolichno, Starobrno, сайдерът Крадецът на ябълки. Безалкохолните предложения за любителите на бира с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0% с вкусовете на лимон, малина, портокал и грейпфрут, ягода и мента.

За повече информация за компанията и нейните продукти: www.zagorkacompany.bg

Свързани публикации

Вдъхновяващи истории от неправителствения сектор са събрани в специално издание „BILLA и приятели – за децата на България“

Най-голямата търговска верига в България представи свое специално издание, посветено на социални проекти и добротворчество в полза на…