HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN дебютира във Vivacom с елементи от 18-каратово злато

Смарт часовникът поддържа до 2 седмици живот на батерията и е съвместим и с Android, и с iOS смартфони.

Huawei представи на пазара HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN, първият по рода си смарт часовник на марката, който съчетава елементи от 18-каратово злато с водеща в индустрията технология. Смарт часовникът е част от наскоро обявената стратегия на Huawei – Fashion Forward. Тя очертава нов път за най-новите носими устройства на Huawei, при които ексклузивният дизайн и ювелирната изработката се съчетават с иновативните технологии.

Vivacom предлага устройството на цени от 132.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор с план Unlimited MAX. При интерес потребителите могат да заявяват часовника в магазините на телекома.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN е изработен от 18K златна сплав с уникално съотношение на метални елементи, като съдържанието на злато е 75% . Безелът на часовника се състои от шест секции, които са ръчно инкрустирани чрез технология за златна инкрустация, постигната чрез усъвършенствана изработка в керамична форма. Злато се съдържа и в скала на панела.

Часовникът разполага с лека верижка с механизъм за закопчаване тип пеперуда, която може лесно да се регулира според размера на китката на потребителя. Часовникът идва и със собствен ексклузивен циферблат. Той представлява златна карта на света и модул, който показва сърдечния ритъм в реално време.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN предлага богат набор от функции за здраве и фитнес. Часовникът позволява мониторинг на различни аспекти на здравето чрез TruSeenTM 5.0+: от сърдечно-съдовото здраве до нивата на кислородно насищане на кръвта (SpO2).[1]

Любителите на спорта получават достъп до 24 активности за професионален спортен режим и специален Expedition режим, за моментите, когато са най-приключенски настроени. Работещ с Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, часовникът предлага L5 точност на позициониране и е подходящ за приключения по суша или море. Той притежава и стандарт за водоустойчивост ISO 22810 и е преминал стандартни тестове EN13319 за водолазно оборудване, издържайки истински 100-метрови гмуркания в 4 различни режима, което включва техническо и професионално гмуркане.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN поддържа до 2 седмици живот на батерията и зарежда до 25% капацитет само за 10 минути.[2] Той е съвместим и с Android, и с iOS смартфони.


[1] Продуктът не е медицинско изделие и не трябва да се използва за диагностициране, лечение или предотвратяване на заболявания. Всички данни и измервания трябва да се използват само за лична справка. Тази функция се поддържа само в определени страни/региони.

[2] Въз основа на резултати от лабораторни тестове на Huawei. Действителното използване може да варира в зависимост от несъответствията между различните модели, навиците на използване и факторите на околната среда.

Свързани публикации