LG ЩЕ ПРЕДСТАВИ ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА CES 2024

За да се превърне в компания за интелигентни лайфстайл решения, LG използва AI, за да разширява и подобрява пространствата в дома заедно с потребителското изживяване

LG Electronics (LG) кани потребителите от целия свят да се присъединят към тяхната LG World Premiere пресконференция и да посетят изложбения им щанд на CES в Лас Вегас през януари. Пресконференцията, чиято тема е ‘Reinvent your future,’ е насрочена за 08:00 (PST) на 8 януари в Mandalay Bay Convention Center.

Първи на сцената ще се качи изпълнителният директор на LG, Уилям Чо, който ще обяви ключовите области на фокус за 2024 година и след нея. Най-големите теми ще включват трансформацията на LG в компания за интелигентни лайфстайл решения – обявена по-рано през месец юли като Future Vision 2030 – и как ще допринесе за това изкуственият интелект да разшири и подобри както пространството в дома, така и потребителското изживяване. Очаква се LG World Premiere да разкрие още детайли относно това какво точно означава наистина концепцията за бъдещето на компанията и какво обещава на потребителите.

Зашеметяващите продукти, обявени по време на пресконференцията, ще присъстват и на щанда на LG на CES 2024. Освен впечатляващи дисплеи, иновативни технологични инсталации и забавни интерактивни изложби, посетителите могат да разгледат и научат повече за това как иновациите подобряват живота в различни негови области, включително домът, пазаруването и подвижността.

LG World Premiere ще се излъчва на живо на сайта на LG (www.LG.com/CES2024) и LG Global YouTube channel.

Свързани публикации