LIDL В ПРОВАДИЯ ОТНОВО ОТВОРИ ВРАТИ: ПО-МОДЕРЕН И С НОВ ОБЛИК

Веригата изгради изцяло нов обект на мястото на магазина в града

Лидл България откри днес своя магазин в гр. Провадия – изцяло нов, построен на мястото на открития през април 2011 г. обект на веригата. Магазинът се намира в Северната промишлена зона на града и с новия си модерен облик ще предоставя на потребителите най-добрите условия за бързо и лесно пазаруване.

При строежа на магазина са използвани най-съвременни строителни материали, които допринасят за енергийната ефективност на сградата. Новият магазин е с по-широка търговска зала – 1300 кв. и с изцяло обновена визия и модерно оборудване. Напълно реновиран е и паркингът на обекта. Посетителите вече ще имат на разположение 114 паркоместа, които съобразно стандарта на веригата са по-широки от обичайните и осигуряват допълнително удобство за клиентите.

За първите клиенти на новооткрития си магазин Лидл България е подготвила много изненади. Веригата ще зарадва стотици посетители със специални подаръци още през първия ден от отварянето на обекта и ще продължи с атрактивни отстъпки за всички пазаруващи през първите седмици след откриването. Всеки клиент, който пазарува за минимум 25 лв. в периода 06-12.12.2021 г., ще получи талон за еднократна отстъпка от 50% за избрани пици на марката Trattoria Alfredo. А пазарувалите за минимум 25 лв. през седмицата 13-19.12.2021 г. ще получат талон за еднократна отстъпка от 50% за избрани месни деликатеси Dulano. Повече информация за изгодните оферти може да бъде намерена на www.lidl.bg/novmagazin.

И през тази година компанията продължава да обновява търговската си мрежа с цел да осигури на своите клиенти още по-добро потребителско изживяване. Така с направените подобрения, внимателно подбрания асортимент и характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена, веригата се превръща в любим избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в над 30 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 109 магазина в 50 града и над 3300 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Свързани публикации

Илия Гърков става Изпълнителен вицепрезидент и Главен оперативен директор на „Дънди Прешъс Металс“

Досегашният старши вицепрезидент „Оперативни дейности“ в Европа поема още по-големи отговорности в минната компания Висшето ръководство на канадската…