Мистериозният вкус на новата WhatTheFanta бе разкрит

Загадъчната комбинация бе представена нa специално събитие пред билетния център на НДК

За втора поредна година верните Fanta потребители бяха отведени на вълнуващо пътешествие, в което една от най-известните марки безалкохолни напитки успя да изпита вкусовите им рецептори, представяйки им необятния свят на нестандартните комбинации. След месец на тайнственост и множество предположения относно вкуса на новата #WhatTheFanta, на специално събитие, пред билетния център на НДК, бе разкрит мистериозният вкус. Тайната комбинация, която породи хиляди предположения и успя да изпита детективските умения на потребителите, се оказа ягодов чийзкейк.

В съботния ден хиляди ловци на вкусове се стекоха пред билетния център на НДК, за да се включат в разгадаването на мистериозната комбинация. Посетителите на събитието имаха възможност да вземат участие в специална томбола с награди, множество вълнуващи игри и да се включат в групово състезание за редене на сложни пъзели, за да успеят да достигнат заедно до общата си цел – разгадаването на загадъчния вкус на лилавата #WhatTheFanta. Най-голям интерес в присъстващите поради специално изградената фото стена, на която хиляди успяха да запечатат вълнуващия си ден и да споделят снимката си в социалните мрежи.

Специални гости на събитието бяха инфлуенсърите Цветослав Цонев (Цуро) и Денислав Димчев, които през целия ден участваха активно в игрите и подкрепяха потребителите в разкриването на загадката. За доброто настроение на неуморните ловци на вкусове, през целия ден, се грижеше и водещият Николай Дограмаджиев, както и DJ Alphabet, който е сред малкото DJ-и, които все още разчитат на автентичната музика на грамофонните плочи, за да повдигат настроението на посетителите.

Вълнуващият и изпълнен с активности ден доведе и до така дългоочакваната кулминация на събитието, на което бе разкрита мистериозната #WhatTheFanta комбинация. От огромна фурна, в центъра на сцената, пред очите на десетките нетърпеливи посетители, бе изваден апетитен ягодов чийзкейк. Плодовият десерт се оказа тайният вкус, който в продължение на месец предизвикваше детективските умения на потребителите на сложен тест.

Свързани публикации