Нов модерен магазин BILLA отваря врати във Варна

Нов модерен магазин BILLA отвори врати днес във Варна, предоставяйки специални промоционални предложения на своите първи клиенти. Обектът се намира на комуникативна локация – ул. „Андрей Сахаров“ №3, близо до голям търговски център. Toй e 13-и пo peд в гpaдa и 149-и филиaл нa вepигaтa в cтpaнaтa, като това затвърждава лидерската ѝ позиция по брой магазини в България.

Новооткритият магазин посреща клиентите си с уютна и приветлива търговска зала и предоставя по-голям комфорт и удобство при пазаруване, благодарение на различни дигитални решения. Обектът е оборудван с 4 каси за самообслужване, които дават възможност на потребителите да организират, сканират и платят покупките си напълно самостоятелно. Електронни етикети предоставят цялата необходима информация за теглото, производителя, произхода и цената на всеки артикул.

Над 11 000 продукта формират разнообразния асортимент на новия магазин. Сред тях клиентите могат да открият свежи български плодове и зеленчуци, отгледани по програмата BILLA Градини, апетитни сладки и солени печива от BILLA Пекарна, както и прясно българско месо с доказан произход от „Българска ферма“. Обектът също така ще предлага и нехранителни продукти на достъпни цени, сред които стоки за дома и семейството, кухненски принадлежности и артикули за спорт, хоби и свободно време.

Инвестицията в изграждането на новия модерен магазин е над 2 млн. лв. Обектът е оборудван с LED осветление и хладилна инсталация, която използва CO2 – съвременна технологии за охлаждане, която допринася за намаляване на емисиите на парникови газове и отрицателното въздействие върху околната среда.

По случай откриването, BILLA предлага на клиентите на магазина специална седмична брошура с атрактивни оферти. Те включват 20% отстъпка с BILLA Card на всички печива от „BILLA Пекарна“ и ястия от топлата витрина.

Свързани публикации