Империя Онлайн ще оперира нова мобилна игра, придобита от шведската група Stillfront

Мобилната ролева idle-игра „Crush Them All“ изкарва 13 милиона долара годишно

Шведската компания за електронни игри Stillfront Group AB обяви, че е закупила разработената от Godzilab Inc. мобилна ролева idle-игра „Crush Them All“. Сделката се осъществи на 7-ми юни 2021 г., като компанията придоби всички акции на Godzilab Inc., свързани с играта.

След придобиването на “Crush Them All”, тя ще бъде оперирана от Империя Онлайн, която ще може да подобри съществуващите налични услуги, както и да привлече още повече активни потребители и да гарантира допълнителни ресурси за играта. Империя Онлайн вече има опит и успехи в администрирането на подобни игри в рамките на Stillfront Group, чиито показатели е успяла да подобри.

“Crush Them All” стъпва на световния пазар през май 2017 г. и успешно съчетава RPG мета елементи с idle базов геймплей и има почти 7 милиона тегления от тогава. През май 2021 г. в играта има приблизително 55,000 активни потребители дневно и приблизително 250,000 активни потребители месечно, а през 2020 г. играта е изтеглена повече от 2 милиона пъти. Общите приходи на играта са за приблизително 13 млн. долара за последните 12 месеца до края на април 2021 г.

„Придобиването на активи е ценен компонент от стратегията на Stillfront и ни позволява да приложим богатия си опит и знания в оперирането на активни играчи и привличането на нови потребители. „Crush Them All“ е изключително успешно заглавие и сме уверени, че ще можем да я направим дори още по-приятна за игра, тъй като можем да си позволим да осигурим значително време и ресурси за разработването ѝ“, коментира Йорген Ларсон, изпълнителен директор на Stillfront Group.

Свързани публикации

Независимо експертно жури ще оценява „зелените“ идеи в тазгодишното издание на конкурса „Загорка Зелен Фонд“

Екип от професионални експерти, включително представители на пивоварна ЗАГОРКА, ще оценява обективно всички „зелени“ проекти, които имат за…