Новият смартфон Nokia G42 5G вече е във Vivacom

Клиентите на Vivacom вече могат да закупят най-новия модел Nokia G42 5G на преференциални цени онлайн и в магазините на телекома. Смартофнът идва на цена от 8,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 300.

Nokia G42 5G разполага с осемядрен процесор Snapdragon 480 Plus 5G, който позволява още по-бързо сърфиране в интернет, сваляне и качване на съдържание и цялостна работа на устройството. Смартофинът G е с 6,56 инчов HD+ дисплей и скорост на опресняване 90Hz, което позволява безпроблемно гледане на видео съдържние и скролване в интернет без насичане на картината. Устройството разполага и с 5000mAh батерия, която издържа на до 3 дни работа.

Устройството разполага още с 50-мегапикселова основна камера, вграден изкуствен интелект (AI) и няколко основни режима на работа – портретен, „на тъмно“, нощен, за статив и автоматичен HDR режим, който помага за създаването на баланс между цветовете, акцентирайки върху най-тъмните и най-светлите части от снимките. Телефонът разполага и с предна 8-мегапикселова предна камера.

Проектиран в партньорство с iFixit, Nokia G42 5G се отличава с възможността за бърз и лесен ремонт, който може да удължи живота на смартфона. Можете да смените дисплея или батерията на телефона в домашни условия без необходимост от допълнителни инструменти или нагряване.

Повече информация може да намерите ТУК.

Свързани публикации

Сряда V

Участието на Насо Русков в Моят Плейлист по БНТ. Телевизията-майка, макар и рядко, излиза извън рамките и докарва…

Сряда IX

Полувремето на Super Bowl 2022. Най-великото полувреме (ако не друго – най-оригиналното) досега. Трибютът към хип-хопа на Generation…