Новият и достъпен HMD Skyline е вече във Vivacom

От днес Vivacom предлага на потребителите най-новия модел от HMD – впечатляващият HMD Skyline. Смартфонът съчетава достъпност и характеристики от висок клас като мощна тройна камера и супер бърз процесор. Той може да бъде закупен на цена от 25.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца с 24-месечен договор за новия план Unlimited 200 от Vivacom. Новите планове са с най-голямата добавена стойност за потребителите досега и предлагат двойно по-високи скорости[1].

HMD Skyline има голям 6,55-инчов p-OLED дисплей. Екранът е добре защитен със здраво Corning Gorilla Glass 3 покритие. Батерията му е с капацитет от 4600mAh и безжично зареждане с възможност за зареждане на други устройства също безжично.

HMD Skyline идва с тройна основна камера с 108 МР главен сензор, 50 МР телефото обектив и 13 МР сензор с ултраширокоъгълен обектив. Системата от камери работи с OIS, която предлага Capture Fusion, 4x увеличение и портретен режим за зашеметяващи снимки с боке ефект, нощен режим, астро режим и 50MP селфи камера с жестова навигация, автофокус и опция за проследяване на очите. Добавеният изкуствен интелект прави приближените изображения изключително детайлни.

Смартфонът поддържа Detox режим, който временно блокира избрани приложения и контакти. Така потребителите могат да контролират времето си пред екрана спрямо своите специфични нужди. HMD Skyline има 256 GB вътрешна памет за съхранение и 12 GB RAM. Той се предлага в летния розов цвят и класическо черно и в комплект със защитен калъф за клиентите на Vivacom.

Закупилите новия смартфон до 31 август, които регистрират IMEI кода си на сайта на HMD, имат възможност да спечелят специален подарък – комплект лимитирани суитчър и шапка HMD.

Повече информация за най-новия смартфон HMD Skyline можете да откриете ТУК.


[1] Двойна макс. скорост на download за планове Unlimited 20/200 в сравнение с Unlimited 10/100

Свързани публикации