Ново във Vivacom: достъпният смартфон HMD Pulse+ със супер характеристики

Vivacom разширява продуктовото си портфолио, като добавя нов бранд смартфони на финландската компания Human Mobile Devices (HMD), стояща зад смартфоните на марката Nokia. HMD Pulse+ обещава да предостави на потребителите нови нива на производителност и функционалност. Всички клиенти могат да се сдобият с новото устройство на специалната цена от 5,98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100 в цялата търговска мрежа на телекома.

HMD Pulse+ е създаден с мисъл за модерния потребител, който търси не само съвременен, но и надежден смартфон. Той притежава елегантен дизайн, мощни технически характеристики, а също и интуитивен потребителски интерфейс. Всичко това, в допълнение с достъпната му цена, го правят подходящ както за работа, така и за забавление.

Смартфонът има 6.65-инчов LCD дисплей, който е с резолюция 720 пиксела, има 90Hz честота на опресняване и до 600 нита пикова яркост. HMD Pulse+ притежава 50MP предна камера, както и 8MP селфи камера за безупречни кадри. Батерията му е с капацитет 5000 mAh и издържа до 59 часа активно ползване. Устройството работи с чипсета Unisoc T606 и има 4GB RAM и 128GB допълнителна памет. Могат да се добавят 2-4 GB виртуална памет и HMD Pulse+ ще работи още по-гладко. HMD Pulse+ е проектиран с възможност за самостоятелен ремонт на счупен дисплей, порт за зареждане или батерия.

Свързани публикации