Официалните продажби на часовниците Huawei Watch GT 4 стартират в мрежата на Vivacom на специални цени

Моделите от най-новата серия на марката ще бъдат на разположение за клиентите във всички магазини на телекома или онлайн.

Най-новата серия смарт часовници на марката Huawei – Watch GT 4, вече може да бъде намерена във всички магазини на Vivacom или онлайн на специалните цени от 9.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 300. Освен това, клиентите ще имат възможността да се възползват и от специален е-ваучер, който ще им предостави отстъпка от редовната цена на смарт часовниците Huawei Watch GT 4 в размер на 50 лв., включително в цените на vivacom.bg. Офертата ще продължи до 31 октомври 2023 г. или до изчерпване на количествата.

Huawei Watch Grey GT 4 46 mm  и Huawei Watch GT Silver 4 41 mm със стоманена каишка предлагат на потребителите усъвършенстван дизайн и значителни подобрения както в здравните, така и във фитнес функциите. Моделът Huawei Watch GT 4 46 mm пристига с впечатляващ осмоъгълен корпус, а 41-милиметровият вариант предлага елегантен и изчистен външен вид, наподобяващ изтънчено бижу. Възможностите за персонализация на устройствата от серията Watch GT 4 са неограничени и обединяват над 25 000 циферблата, налични в галерията.

Смарт часовниците от серията Huawei Watch GT 4 предлагат модернизираната технология за мониторинг на здравето, като отчитат с 30% по-голяма точност здравните показатели на сърцето, дори при извършване на физически активности като бягане или при по-ниски температури. Устройствата позволяват още на потребителите да проследяват съня си много по-задълбочено и впоследствие да коригират навиците си. Освен това, добавената функция за анализ на основни показатели и предсказване на менструалния цикъл може да бъде полезна за много жени, борещи се с нередовна менструация.

Моделите Watch GT 4 са изключително подходящи за хора, които спортуват активно и искат да имат пълна информация за своите фитнес статистики. Затова подобрената функция Activity Rings за проследяване на фитнес дейностите ще улесни поддържането на активно ежедневие. Допълнително е въведено за първи път изцяло новото приложение Stay Fit, което използва данни в реално време и дава препоръки за приема на калории. Смарт часовниците разполагат също и с усъвършенствано GNSS проследяване за още по-добро отчитане на крачки по време на разходки или бягане.

Освен със здравните си и фитнес функции, устройствата от серията Watch GT 4 впечатляват и с оптимизирани възможности за бързи съобщения и отговори, активиране на приложения от трети страни за достъп до музика и навигация. 46мм-ите модели от новата серия на Huawei имат 2 седмици живот на батерията, а дамските 41мм една.  Моделите от серията са достъпни за всички потребители, защото са съвместими с iOS и Android.

След успешния пре-ордер период, интереса към GT 4 бележи ръст спрямо GT 3 серията като освен традиционно добре представящите се черен и златен вариант, впечатление прави и повишеният интерес към новият GT 4 в свеж зелен цвят. В допълнение клиентите на Vivacom могат да тестват на живо новите варианти на GT 4 в силвър и грей в избрани магазини на компанията.

Повече информация за най-новите смарт часовници на марката Huawei – Watch GT 4 може да откриете ТУК.

Свързани публикации

Сряда VII

Сборникът с разкази Коледно чудо от Кремена Димитрова. “Не, не става за подарък на родителите”, ни каза Кремена.…