Празнични отстъпки за Galaxy S23 серията на Samsung във Vivacom

Коледните оферти са в сила до 31 декември в цялата търговска мрежа на телекома

В най-празничния и светъл месец от годината Vivacom подарява на своите клиенти невероятна коледна изненада – до 50% отстъпка за първите 6 месеца за плановете Unlimited MAX и Unlimited 300 на устройства Samsung.

Част от празничната кампания на Vivacom са моделите от серията Galaxy S23 – Galaxy S23, Galaxy S23+ и Galaxy S23 Ultra. Премуим устройствата идват в комплект с протектор и външна батерия, както и 50% отстъпка за първите 6 месеца за плановете Unlimited Max и Unlimited 300. Моделите могат да бъдат закупени бързо и лесно в онлайн магазина на Vivacom, за да направят празниците още по-незабравими.

Страхотната оферта е налична до 31 декември в цялата търговска мрежа на телекома.

За всички почитатели на бранда Vivacom започва да предлага и новия Samsung Galaxy S23 FE. Това е 5G смартфон от последно поколение, надграждащ класическия дизайн на Galaxy S23 със свежи цветове, които се съчетават хармонично с металната рамка. Той е покрит с Corning Gorilla Glass 5 стъкло, което го защитава от наранявания и счупвания. Galaxy S23 FE също така има рейтинг IP68 за прахо- и водоустойчивост, който го прави още по-здрав и надежден. Моделът идва с 6,4-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с FHD+ резолюция и максимална яркост от 1450 нита, осигуряваща ясни изображения при ярка и слаба светлина. Екранът е оборудван с технологията Eye Comfort Shield за намаляване на синята и предпазване на очите.

Galaxy S23 FE работи с 4 nm чипсет Exynos 2200, 8 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Устройството предлага обновена тройна основна камера – 50 МР главен сензор OIS, 12 MP ултраширока леща и 8 МР телефото обектив. Galaxy S23 FE идва с Android 13 с ONE UI 5.1 и издръжлива батерия с мощност 4500 mAh за всекидневен гейминг, гледане на любими предавания и стриймове.

Повече информация за коледната промоционална кампания на Vivacom с устройства Samsung можете да видите тук.

Повече информация за цените, на които може да закупите Samsung Galaxy S23 FE може да намерите тук.

Свързани публикации