Празнични отстъпки за Galaxy S23 серията на Samsung във Vivacom

Коледните оферти са в сила до 31 декември в цялата търговска мрежа на телекома

В най-празничния и светъл месец от годината Vivacom подарява на своите клиенти невероятна коледна изненада – до 50% отстъпка за първите 6 месеца за плановете Unlimited MAX и Unlimited 300 на устройства Samsung.

Част от празничната кампания на Vivacom са моделите от серията Galaxy S23 – Galaxy S23, Galaxy S23+ и Galaxy S23 Ultra. Премуим устройствата идват в комплект с протектор и външна батерия, както и 50% отстъпка за първите 6 месеца за плановете Unlimited Max и Unlimited 300. Моделите могат да бъдат закупени бързо и лесно в онлайн магазина на Vivacom, за да направят празниците още по-незабравими.

Страхотната оферта е налична до 31 декември в цялата търговска мрежа на телекома.

За всички почитатели на бранда Vivacom започва да предлага и новия Samsung Galaxy S23 FE. Това е 5G смартфон от последно поколение, надграждащ класическия дизайн на Galaxy S23 със свежи цветове, които се съчетават хармонично с металната рамка. Той е покрит с Corning Gorilla Glass 5 стъкло, което го защитава от наранявания и счупвания. Galaxy S23 FE също така има рейтинг IP68 за прахо- и водоустойчивост, който го прави още по-здрав и надежден. Моделът идва с 6,4-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с FHD+ резолюция и максимална яркост от 1450 нита, осигуряваща ясни изображения при ярка и слаба светлина. Екранът е оборудван с технологията Eye Comfort Shield за намаляване на синята и предпазване на очите.

Galaxy S23 FE работи с 4 nm чипсет Exynos 2200, 8 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. Устройството предлага обновена тройна основна камера – 50 МР главен сензор OIS, 12 MP ултраширока леща и 8 МР телефото обектив. Galaxy S23 FE идва с Android 13 с ONE UI 5.1 и издръжлива батерия с мощност 4500 mAh за всекидневен гейминг, гледане на любими предавания и стриймове.

Повече информация за коледната промоционална кампания на Vivacom с устройства Samsung можете да видите тук.

Повече информация за цените, на които може да закупите Samsung Galaxy S23 FE може да намерите тук.

Свързани публикации

Роберто Димитров се отличи сред 150 професионални бармани и се превърна в тазгодишния победител на емблематичната програма Bar Masters

Петте издания на формата, организиран от Кока-Кола ХБК България, преведоха над 650 професионални бармани през разнообразни предизвикателства, полезни…