Празник на виното и любовта в BILLA

Винена дегустация и специални празнични оферти очакват клиентите на търговската верига

В периода от 8 до 14 февруари магията на виното и любовта завладява магазините на BILLA в цялата страна. Изобилие от цветя и шоколадови изкушения, тематични торти и печива в духа на празника, богата селекция български и чуждестранни вина и разнообразни идеи за подарък на половинката очакват клиентите на веригата в дните преди Свети Валентин.

По стар български обичай, на празника на винарите и веселието Трифон Зарезан, който също честваме на 14-и февруари, всеки трябва да отпие поне глътка вино, за да бъде добра годината. В два от емблематичните обекта на BILLA в София, клиентите ще могат да се насладят на винена дегустация, подбрана специално за празника, както и да научат повече за качествата на различни сортове вина, произвеждани в България. В дните от 12 до 14 февруари дегустациите ще бъдат в магазини BILLA на бул. България 55 и в кв. Хиподрума, на ул. Софийски герой 4, между 17:00 и 20:00 ч.

Празничните оферти ще допълнят романтичната атмосфера с богат избор от предложения за подаръци за специалния ден. Пъстри букети и цветя с тематична декорация, ароматни свещи, плюшени играчки и сладки изкушения на атрактивни цени ще гарантират доброто настроение на празнуващите, без да натоварят семейния бюджет.

За лоялните клиенти на веригата има и допълнителна изненада. В дните от 9 до 11 февруари, по време на Гранде Уикенд, всички вина ще бъдат с отстъпка от 25% с BILLA Card, като клиентите ще могат да избират от богато разнообразие от вкусове и аромати от различни краища на България и света.

Тези и още много изгодни оферти в BILLA тази седмица, можете да разгледате тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.

Свързани публикации