Предварителният преглед на PC Game Pass е вече достъпен за всички гейминг ентусиасти в България

Месечното членство за игри в Xbox, Game Pass за персонален компютър (PC), разширява предварителния достъп до своите услуги и ще достигне 40 нови държави, включително България.

От 28 февруари, вторник, избрани лица ще имат възможността да достъпят PC Game Pass Preview, който ще им даде незабавен достъп до библиотека от стотици висококачествени компютърни игри за Windows, включително и нови заглавия на Xbox Game Studios още от първия ден, култови игри на Bethesda, членство в EA Play и бонуси в игрите на Riot, достъпни само за членове. Новите игри, които скоро ще бъдат достъпни чрез PC Game Pass, включват Minecraft Legends, Redfall и други страхотни заглавия.

PC Game Pass ще стартира официално във всички тези държави, за да могат всички почитатели на виртуалните преживявания да го изпробват през следващите месеци. Междувременно ще могат да се регистрират за участие в програмата Insider, за да изпробват версията за предварителен достъп, като изтеглят приложението Xbox Insider Hub. След като се регистрират, потребителите могат да се присъединят към версията за предварителен достъп на PC Game Pass на специална пробна цена за първия месец.

Xbox се ангажира да донесе у всички играчи чувството за радост и общност от компютърните игри. С разширяването на обхвата до 40 нови държави, PC Game Pass вече е достъпен за членовете на общността от 86 държави по целия свят, за да могат те да играят стотици различни игри, заедно с техните приятели и семейства. Пълният списък на държавите, които ще имат достъп до предварителния достъп на PC Game Pass, можете да видите в нашата публикация в Xbox Wire тук.

Свързани публикации