Разширеният ИКЕА център за поръчки в Бургас отвори врати

Шведската компания обособява специализирано студио за планиране на кухни в обекта поради засиления интерес към тази услуга в морския град

Шведският бранд за мебели и домашно обзавеждане ИКЕА откри разширения и модернизиран център за поръчки, намиращ се в Mall Galleria. Със 140m2 повече търговска площ, ново студио за проектиране на кухни с мострена зала и четири допълнителни зони за планиране, компанията е готова да отговори на очакванията на своите клиенти по отношение на цялостното обзавеждане на дома.

В допълнение, в обекта е обособено по-голямо пространство за гардероби на горното ниво, като потребителите ще имат възможност да избират сред най-актуалните предложения на бранда. Всички клиенти могат да поръчат артикули от пълния асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин, които да бъдат доставени безплатно до Центъра за поръчки в Mall Galleria. Наред с това, ИКЕА предлага и над 600 артикула, които потребителите могат да грабнат на момента. 

Клиентите определено оценяват високо предимствата на нашите модулни кухни METOD, а проектирането именно на това домашно пространство е една от най-търсените ни услуги. Въпреки че в ИКЕА разполагаме с интуитивна програма, с която всеки може да проектира сам своята мечтана кухня, бургазлии предпочитат личното отношение и експертните съвети на нашите специалисти. Ето защо взехме решение да развием услугата си още повече, предоставяйки на потребителите ни ново студио за планиране на кухни в Бургас с по-голям капацитет. Стараем се да отговорим максимално бързо на нуждите и интересите на хората и винаги да бъдем една крачка напред“, споделя София Желязкова, управител на ИКЕА в Бургас.

Разширяването на Центъра за поръчки в морския град е част от стратегията за развитие на бранда, който през изминалата година направи нововъведение в обекта, като увеличи асортимента и добави шведски храни. През 2021 г. компанията разшири и Център за поръчки Пловдив, предлагайки двойно повече продукти за директно вземане. А през 2023 г. ИКЕА предстои да открие още един обект във Велико Търново.

Повече за услугата: Програма на ИКЕА за проектиране на кухня | IKEA България

Свързани публикации