С инвестиция от близо 500 000 лв. ГудМилс България открива нов модерен склад за опаковъчен материал

ГудМилс България отваря ново складово помещение за съхранение на опаковъчния материал за продуктите на компанията. Новият склад е изграден с инвестиция от близо 500 000 лв., разполага с площ от 305 кв.м. и се намира в непосредствена близост до основната инфраструктура на предприятието.

„С откриването на склада затвърждаваме нашата стратегия за разширяване и подобряване на общата функционалност на компанията. Реализирането на този проект ни позволява да увеличим капацитета си за съхранение и да подобрим ефективността и гъвкавостта на веригата ни от доставки. Вярвам, че разширяването на складовата ни база ще допринесе за развитието на ГудМилс България, като ни помогне да отговорим на потребностите на клиентите, поддържайки високите стандарти, които сме си поставили“, сподели Илия Великов, Управляващ директор.

С откриването на новия си склад компанията предприема следваща стъпка към оптимизирането на работните процеси и развиването на по-ефективна логистична мрежа за по-бърз инвентарен контрол. Благодарение на този проект ГудМилс България ще намали количеството загуби на опаковъчен материал, защото той ще бъде съхраняван при оптимални условия. По този начин предприятието демонстрира грижа за околната среда, която е силно застъпена в ценностите на фирмата.

Новооткритото складово помещение на ГудМилс България е с капацитет от 298 палетни места и е конструирано спрямо всички европейски и български изисквания. Сградата е оборудвана с автоматична противопожарна система, вентилационна система и рампа за лесно разтоварване на стоките.

Свързани публикации

Производителите на безалкохолни напитки и бутилирани води в България са създали над 234 млн. лв. добавена стойност в икономиката на страната за 2022 г.

Проучване на Института за пазарна икономика разкрива още значимия принос на предприятията в сектора за икономиката, заетостта, социалната…