Scalefocus стартира втория сезон на инициативата Tech Savvy Talks

Организираните от софтуерната компания Scalefocus онлайн събития на разнообразни технологични теми споделят тенденции, добри практики и практически съвети

Една от големите цели, които софтуерната компания Scalefocus си поставя, е да работи активно за развитието на IT общността в България и региона. Важна стъпка в тази посока е споделянето на опит и добри практики, натрупани от екипите на технологичния лидер при работата им по разнообразни проекти за клиенти от целия свят – от Fortune 500 компании до disruptive технологични стартъпи. Именно това мотивира създаването на инициативата Tech Savvy Talks – серия от регулярни онлайн събития, които компанията организира по разнообразни технологични теми.

В събитията от поредицата Tech Savvy Talks членове на различни технологични екипи  обсъждат най-новите тенденции, споделят знания и научени от практиката уроци. Първото издание на инициативата се проведе през миналата есен и пожъна много голям интерес в България, Северна Македония, Турция и редица други държави.

Официалният старт на втория сезон на Tech Savvy Talks е на 16 февруари с презентация от областта на Front-end. Новото издание ще включи сесии и от други технологични направления: .NET, Quality Engineering, Data, Artificial Intelligence and Machine Learning, Software Architectures, Go.

„Стартирахме инициативата с желанието да допринесем към IT общността чрез презентациите на нашите опитни Tech Savvy герои, които са мотивирани да споделят своите знания и реален опит. Събитието се радва на голям интерес в IT сектора в редица локации. Това доказва, че Scalefocus e водеща компания, в която живее разнообразна технологична експертиза и стремеж за иновация. Мотивирани след успехите на първи сезон, сега сме още по-ентусиазирани да представим нови и актуални теми на общността.“ – споделя Катерина Георгиева, Head of Technology в Scalefocus.

Допълнителна информация за предстоящите сесии и записвания могат да бъдат направени на Tech Savvy Talks страницата в Eventbrite.

Свързани публикации