Пет награди от 100 лв. всяка седмица за потребителите на Settle

Всички желаещи могат да участват във Facebook и Instagram предизвикателството на приложението

Норвежката компанията за мобилни разплащания Settle не спира да дава нови възможности на своите потребители и непрекъснато им предоставя поводи за забавление и награди. Всички желаещи могат да участват във Facebook и Instagram предизвикателството на компанията, което им дава възможност да спечелят 5 награди по 100 лв. всяка седмица.

„Танцът на Щастието“ е кампания, с която апликацията за мобилни разплащания цели да внесе капка позитивизъм в забързаното ни ежедневие, като мотивира потребителите да видят красотата в малките неща и да развият умението си да намират щастието всеки ден и във всеки момент. Чрез серия от забавни сценарии, кампанията ги пренася в редица неудобни ситуации, с които всеки от тях със сигурност се е сблъсквал. Settle разказва за случки от реалния живот на хората, като това да забравят портфейла си, бързайки да хванат любимия винтидж магазин преди да затвори, да пропуснат да платят на детегледачката или пък да искат да утолят жаждата след джогинг, но портфейлът им да е останал вкъщи. Кампанията показва, че тези обстоятелства не биха били проблем, ако използват Settle.

Най-доброто в такива ситуации имат възможност да покажат всички в предизвикателството на Settle, които успяват да отделят време, за да се зарадват дори и на малките успехи, като това да не въвеждат за десети пореден път данните на картата си в онлайн магазин; да се ровят в портфейла за последния останал кеш или просто искат да зарадват член на семейството, приятел или колега, като им преведат пари само с едно плъзване на екрана.

Потребителите могат да се включат в играта само с две стъпки. Като си направят профил в Settle приложението, добавят дебитна или кредитна карта и валидират идентичността си.  А втора стъпка за участие е коментар под постовете в профилите на Settle във Facebook и/или Instagram. С тези 2 стъпки могат да спечелят 1 от 5 награди по 100 лв. всяка седмица.

За Settle

Settle свързва хора, организации и бизнеси, създавайки лесни и удобни решения за  разплащане.

Чрез Settle, потребителите могат незабавно да изпращат, получават и управляват пари от телефона си. Със Settle, всеки бизнес получава набор от инструменти за приемане на дигитални плащания и продажби в алтернативни канали. Settle е кулминацията на 10-годишната история на мобилните плащания. От централата си в Норвегия екипът зад Settle първата платформа за мобилни плащания в Скандинавските страни и стартира първата платформа за мобилни плащания в Норвегия (mCASH), повлиявайки на живота на милиони хора и помагайки им коренно да променят начина, по който плащат и получават плащания. Целият този опит и технология сега, се прилагат от Settle Group за създаването на най-голямата съвместна мрежа за мобилни разплащания в Европа.

Свързани публикации

Американска търговска камара в България: Икономическите отношения между САЩ и България са в основата на устойчивия икономически растеж на българската икономика

Най-новото изследване показва изключителен ръст на американските инвестиции в България. Това им отрежда 4-то място сред чуждестранните инвеститори…