Settle е основен партньор в първото издание на eCommerce Academy Awards

Settle е основен партньор в първото издание на eCommerce Academy Awards – първият конкурс, целящ да открои най-добрите електронни магазини в България. Подкрепата на Settle в конкурса eCA Awards 2022 е продължение на мисията на компанията да подпомага развитието на онлайн търговията в България.

Вече повече от година Settle предоставя интегрирани и удобни решения за разплащане на стотици онлайн магазини на българския пазар. Settle може да бъде добавен много лесно и бързо като опция за електронно разплащане в онлайн магазини, използващи водещи български SaaS платформи, включително Gombashop, Valival, MerchantPro и CloudCart, както и готови плъгини за магазини, изградени на WooCommerce или Magento. Благодарение на тези решения за интеграция, клиентите на онлайн магазините могат да заплатят много по-сигурно и удобно своята поръчка без да се налага да въвеждат картови данни. Това значително улеснява потребителите и намалява риска за търговците от недовършени поръчки, като предоставя и надеждна алтернатива на наложения платеж.

„За нас е чест и привилегия да партнираме в първото издание на eCommerce Academy Awards. Този конкурс е чудесна възможност за притежателите на електронен магазин да проверят своето ниво, да получат полезна обратна връзка от доказани експерти и, разбира се, да създадат нови ценни бизнес контакти“, сподели Детелина Момчева, икономически директор на Settle България и добави: „Наша основна цел е да подпомагаме развитието на онлайн търговията, като предоставяме на бизнесите възможност да разраснат дейността си, а те от своя страна предоставят удобен и сигурен платежен метод на клиентите си. Регистрацията в Settle е изключително лесна и отнема само няколко минути. Без скрити такси и без дълги и тромави процедури.“

В конкурса eCommerce Academy Awards може да се включи всеки един сайт, който отговаря на определението за електронен магазин. За оценяване на участниците, конкурсът се доверява на множество доказали се професионалисти както от сферата на електронната търговия, така и на експерти в конкретни IT, маркетинг и правни направления на онлайн търговията.

Свързани публикации