Settle в партньорство с водещата платформа за търговия с криптовалути xChange.bg

Норвежката платформа за мобилни разплащания предоставя поредната вълнуваща възможност на своите потребители

Норвежката платформа за мобилни плащания Settle, която оперира в България от март месец миналата година, обяви официалното си партньорство с платформата за търговия с криптовалути xChange.bg. Това ново партньорство ще предостави на всички потребители, с афинитет към вълнуващите инвестиции, възможността бързо и лесно да купуват криптовалути, заплащайки за секунди чрез Settle, както от сайта на xChange.bg, така и чрез мобилното приложение на компанията, което е първото по рода си българско мобилно приложение за търговия с криптовалути.

Двете платформи поставят началото на своето партньорство, предоставяйки специални изненади за своите потребители. Въпреки че празничният период отдавна приключи, клиентите на xChange.bg ще имат възможността да получат специални подаръци. В периода от 6 януари до 6 февруари 2022 г. включително, потребителите, които закупят крипто на сайта на xChange.bg или в мобилното приложение xChange.bg и платят със Settle, ще получат подарък в размер на 20 лв. в бонус точки за първата си поръчка, без значение от нейната стойност.

Ползотворното партньорството на Settle и xChange.bg със сигурност ще направи търговията с криптовалути по-лесна от всякога. Един от основните плюсове за потребителите е това, че плащането на поръчката в xChange.bg през мобилния портфейл Settle става напълно безплатно. За сравнение, при някои от другите платежни методи съществуват такси, които достигат 3,6%. Също така, потребителите, които използват Settle няма нужда да зареждат средства в своя профил. След като добавят картата си в приложението, те могат да закупят бързо и лесно любимите си криптовалути на xChange.bg със своята дебитна или кредитна карта. Плащането в системата се отразява незабавно, в рамките на няколко минути, само след стандартно потвърждение. Също така, сделките се осъществяват в български лева, което допълнително улеснява потребителите, като премахва необходимостта от превалутиране.

Друг плюс за всички потребители е фактът, че мобилните плащания чрез приложението на Settle са напълно сигурни и безопасни, тъй като норвежката платформа за мобилни разплащания не използва NFC технология. Това предпазва клиентите на приложението от измами, свързани с близки безконтактни и картови разплащания. Основният стремеж на двете платформи е да улеснят възможно най-много своите клиенти, предоставяйки им нови възможности. Именно следвайки тази своя идея, скоро потребителите на xChange.bg ще имат възможността да получават средствата от продажба на крипто директно в мобилното приложение на Settle.

„Улеснените услуги в сферата на финансите и осигуряването на неограничен достъп до различни видове пазари са сред основните ценности, които Settle изповядва. Ето защо сме изключително доволни, че добавяме и водеща платформа за търговия с криптовалути към палитрата от разнообразни търговци, които приемат безналични плащания чрез Settle”, коментира Детелина Момчева, икономическият директор на Settle за България.

Вече почти 5 години xChange.bg предлага на потребителите възможността да влязат на крипто пазара, като използват българско иновативно решение. Към момента платформата поддържа 7 криптовалути и 2 стабилни монети (BTC, ETH, LTC, DOGE, BCH, LINK, UNI, USDT и USDC) и планира да разшири предлагането, като се съобрази с търсенето от страна на клиентите си. С xChange.bg покупката, продажбата и обменът на криптовалути се случва удобно и надеждно. Автоматизираната система на xChange.bg се грижи за сигурността и своевременната обработка на поръчките 24/7.

Освен това xChange.bg е и единствената българска платформа, която разполага с мобилно приложение за търговия с криптовалути. Апликацията е първата по рода си в България, а създаването на поръчка през приложението е бързо, удобно и интуитивно. Всеки, който изтегли приложението от App Store на Apple или Google Play Store, получава 25 лв. в бонус точки.

А ти вече опита ли да купиш криптовалута чрез Settle?

Свързани публикации