София Мел инвестира 1.6 милиона лв. в нова мултифункционална зала

Помещението е подходящо за конференции, лекции, кулинарни демонстрации и тиймбилдинги

София Мел официално откри своята нова мултифункционална зала, която се състои от две части – кухненска и конферентна. Помещението разполага със съвременна озвучителна система, мултимедийно оборудване и гъвкав капацитет, който позволява посрещане на различен брой хора – до 90 души в секцията за конференции и до 20 души в кухненската част. В зала „София Мел“ са инвестирани 1.6 милиона лева, като тя ще бъде отдавана под наем за провеждане на разнообразни външни събития и ще бъде домакин на курсовете от Академия „Изпечи с любов“.

„Новата мултифункционална зала отразява визията и стремежа на София Мел да създаде едно уникално пространство, обединяващо хора от различни сфери и с разнородни интереси. Пространството предоставя отлични условия както за кулинарни изживявания, така и за провеждане на професионални срещи, обучения, тиймбилдинги или бизнес конференции. Нашата цел е да създадем не просто място, а общност, която споделя знания, опит и ентусиазъм и превръща идеите си в реалност.“ – сподели Весела Пеева, Маркетинг Мениджър на София Мел.

В кухненската част на зала „София Мел“ на разположение ще бъде Емилия Николова – технолог с над 20 години опит в хлебопроизводството, сладкарството и мелничната промишленост. Тя ще предава своите умения на наемателите и ще се грижи за безопасността при използването на професионалните висококачествени уреди, които включват конвектомат с 500 програми, тестомесач, миксер, ледогенератор, ферментационна, ламинатор и др.

Новата зала „София Мел“ беше открита с празнично събитие на 8 ноември с участието на кулинарния експерт Лора Найденова, която демонстрира на място възможностите на кухненското оборудване и приготви вкусни есенни печива. През следващите няколко месеца в зала „София Мел“ ще се проведат серия от кулинарни курсове, които са част от Академия „Изпечи с любов“. В рамките на 5 часа любители-пекари ще имат възможността да научат основни знания за печивата и сами да приготвят изделия от тесто под ръководството на специалисти в областта.

Мултифункционалната зала се намира на много комуникативна локация – в близост до Сточна гара, на ул. „Павлина Унуфриева“ 4. Повече информация за новото пространство на „София Мел“, както и условия за наемане, можете да откриете тук: https://goodmills.bg/bg/rent.

Свързани публикации