Сряда III

Книгата Спомен, наречен империя на Аркади Мартин.

Дебютният роман на Анна Линден Уелър е типичен представител на поджанра “галактическа империя”. Не достига размаха на Азимов и Фондациите, но много се доближава като усещане до романите на Лоис Макмастър Бюджолд за Бараяр. Галактическа политика, интриги, щипка изкуство и междузвездна култура, всичко обещава завладяващо четиво за феновете.

От издателство БАРД, 21,99 лв.

Клипът на Radiohead “Follow Me Around”.

Част от предстоящия им албум “Kid A Mnesia”, чиято премиера е на 5 ноември. Параноично и акустично видео, заснето – от веднъж – с големия Гай Пиърс, когото помним от филма Мементо. Есен е. Съберете купчина листа и скачайте в тях.


Новият телефон Nokia 6310.

Ретро сексапил, огромната Змия е на линия, а батерията е издържлива като Роко Сифреди в порнофилм. Заоблен, по-голям ъъъ… дисплей, само задна… ъъъ камера, а радиото е FM. Винтидж до оргазъм.

120 лв. в магазините на операторите.

Свързани публикации

Годишният доклад за устойчивост на United Group отбелязва значителни стъпки напред в развитието на екологичната и социална отговорност

United Group, водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, обяви публикуването на своя Доклад за устойчивост за…