Супер оферта от Vivacom: най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Телекомът получи отличие за абсолютно най-качествения интернет в България от QUDAL

Vivacom предлага ексклузивна оферта за оптичен интернет и телевизия за всички нови и настоящи клиенти. Предложението включва високоскоростен оптичен интернет в комбинация с иновативната ТВ платформа EON с 50% отстъпка за първата една година с най-атрактивните пакети EON FULL и EON PREMIUM и за 9 месеца с пакет EON LIGHT. След активиране на FiberNet от Vivacom, услугата се инсталира много бързо, лесно и чисто, като не се поставят почти никакви кабели.

Нашият оптичен интернет е отличен избор за всеки, който търси светкавична интернет връзка от най-ново поколение. Доказателство за това е и отличието ни за абсолютно най-качествения интернет в България от QUDAL. То е изключително важно за нас, защото на практика това е оценката на българските потребители за високото качество на интернета на Vivacom“, сподели Любомир Малоселски, директор Продукти и услуги във Vivacom.

Медалът за качество е в резултат на независимо пазарно проучване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS) сред потребители на интернет услуги в България[1].

Оптичният интернет на Vivacom впечатлява с ултра бързата си скорост и стабилност на връзката, която позволява безпроблемно провеждане на видео разговори, трансфер на данни и възможност за уникално гейминг преживяване. Клиентите могат да избират пакети със скорости на download до 200 Mbps, 600 Mbps или 2 GIGA в непрекъснато разрастващата се 10 GIGA мрежа на Vivacom.

Оптичният интернет от Vivacom осигурява надеждна свързаност и супер скорост, подходящи както за дистанционно обучение и работа, така и за гейминг и забавление без ограничения. Ключово предимство на оптичния интернет на телекома е, че няма ограничения в използването – без значение от броя, потребителите могат да се свържат едновременно и да се възползват от максималната скорост на връзката. Всеки от тях може да се наслади на страхотно онлайн изживяване, независимо дали става дума за работа или забавление. Благодарение на оптичната свързаност на Vivacom, клиентите могат да споделят светкавично големи файлове, да гледат филми със супер качество, а любителите на гейминга да усетят супер бързата скорост и ниско времезакъснение по време на игра.

Повече информация за промоционалната оферта на Vivacom можете да намерите ТУК.

Повече информация за QUDAL може да видите ТУК.


[1] Медал за качество в резултат на независимо пазарно проучване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS) сред 1200 потребители на интернет услуги в България през януари 2024 г. чрез онлайн въпросник по методология CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Търговските марки на QUDAL и ICERTIAS се използват с разрешение. Повече информация за отличието на vivacom.bg

Свързани публикации

„Моят зелен град“ обедини 1 000 доброволци от Кока-Кола в разделното събиране на отпадъци от 7 замърсени точки на България

Над 1 000 служители от Системата на Кока-Кола в България се включиха в традиционната доброволческа инициатива на компанията…