Tech Savvy Talks събира IT общността в Пловдив на 6 юни

Презентации за иновации, изкуствен интелект, машинно обучение и честно инженерство очакват посетителите на събитието, организирано от софтуерната компания Scalefocus

Tech Savvy Talks се завръща в Града под тепетата с нови увлекателни теми за иновации, изкуствен интелект, машинно обучение и други. Технологичното събитие, организирано от Scalefocus, ще се състои на живо в Пловдив на 6 юни. Мястото на срещата е Fabric Bar Plovdiv, с начален час 19:00 часа. Всички желаещи да посетят и участват в събитието могат да се регистрират безплатно в Eventbrite: Tech Savvy Talks Live in Plovdiv

Предстоящото издание на Tech Savvy Talks ще се фокусира върху вълнуващите теми за влиянието на изкуствения интелект върху дигиталното инженерство и какво е неговото приложение в информационните системи за управление. Презентаторите – хора с дългогодишен опит, част от екипа на Scalefocus, ще представят тенденциите при разработки и внедрявания, базирани на изкуствен интелект и машинно инженерство, както и насоки в развитието на честното инженерство. По традиция, както всяко издание на Tech Savvy Talks, събитието ще завърши с дискусия по представените теми в неформална обстановка.

“Cogito, ergo sum.”

„Понятието „изкуствен интелект“ сякаш се изправя като антипод на това как определяме себе си – „естествени интелекти.“

Нормално е тогава то да предизвиква дълбоко у нас на първично ниво – също като тигър, на който сме се натъкнали, ходейки по горска пътека – равни части очарование и ужас.

Нека поговорим като инженери каква е реалността за AI отвъд блясъка, фанфарите и конфетите и какво реално значи развитието на изкуствения интелект за софтуерното инженерство и света като цяло, както и какво можем да очакваме.“ – Красимир Костадинов, Chief Technology Officer на Scalefocus.

Форматът Tech Savvy Talks е създаден от Scalefocus като резултат от желанието на технологичния лидер да споделя опит и добри практики, натрупани в хода на работата по разнообразни проекти за клиенти от целия свят – от Fortune 500 компании до disruptive технологични стартъпи. След два успешни сезона с регулярни онлайн събития и един със срещи на живо, Scalefocus продължава да развива инициативата със събития на живо в различни градове в България и Северна Македония, които се радват на голям интерес. Пловдив е един от тези градове, където компанията има офис от 2014 година. В Scalefocus Пловдив работят специалисти от разнообразни технологични направления, като голяма част от тях ще присъстват на събитието. Повече информация за лекторите и техните теми можете да откриете в страницата на Tech Savvy Talks в Eventbrite.

Свързани публикации