Unlimited 100 е най-предпочитаният план на Vivacom

От пускането му до момента, Unlimited 100 се наложи като планът, който се радва на най-голям интерес от страна на клиентите на Vivacom, защото той предлага всичко необходимо на едно място за максимално добро и цялостно изживяване на атрактивни цени. 

Това, което отличава Vivacom от останалите, е че предлага неограничени не само разговори и мегабайти, но и неограничени SMS-и – услуга, която е уникална за пазара и се предлага само в Unlimited плановете на компанията. Потребителите се радват на любимото HD видеосъдържание, перфектен стрийминг, сърфиране в социални мрежи и сайтове без забавяне, както и сваляне на файлове с висока скорост. 

Vivacom не спира да променя телекомуникационните услуги, които предлага на своите клиенти, с една-единствена цел – да отговори на всичките им нужди. С Unlimited 100 потребителите получат още и впечатляващ набор от допълнителни услуги, като достъп до мобилното приложение на услугата EON за първите 6 месеца, включваща повече от 60 канала, допълнително съдържание с видеотеката Arena Play и спортните канали от пакет DiemaXtra, както и достъп до музикалната платформа TIDAL за срока на договора. 

През 2022 година, Vivacom лансира изцяло новите Unlimited планове за всички потребители, във всички ценови категории, за първи път в България, като по този начин телекомът даде възможност на клиентите си за пълна свобода в общуването.

Свързани публикации