В Благоевград BILLA отвори най-големия си магазин в Югозападна България

Обектът е изграден с инвестиция от 5 млн. лв. и разкрива 40 нови работни места

Днес в Благоевград BILLA отвори своя най-голям магазин в района на Югозападна България. Търговската зала на обекта е с площ 900 кв.м и посреща клиентите с уютна атмосфера, модерно обзавеждане и редица удобства за по-комфортно и бързо пазаруване. Компанията инвестира над 5 млн. лв. в магазина, който се намира в квартал „Ален мак“ – на ул. „Борис Ангелушев“ 2. Обектът предлага разнообразен асортимент от над 8000 артикула, сред които изобилие от свежи български плодове и зеленчуци, качествени продукти от местни производители и нехранителни стоки за дома и семейството на достъпни цени.

„BILLA България се намира в период на силен подем и активна експанзия, а броят на магазините ни в страната надхвърли 150. Доверието на нашите клиенти, които се увеличават с всяка година, ни мотивира да инвестираме все повече в това да бъдем още по-близо до тях. Затова ще продължим да откриваме нови модерни магазини на удобни локации, както в големите градове, така и в по-малките населени места. Вярвам, че по този начин допринасяме за икономическото развитие на регионите и съм щастлив, че с откриването на новия ни магазин в Благоевград приветстваме 40 нови колеги в нашето голямо BILLA семейство.“ – сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Новият обект BILLA в Благоевград е оборудван с експресни каси на самообслужване, които дават възможност на всеки клиент самостоятелно да организира маркирането и заплащането на покупките си. Внедрени са и технологични решения, щадящи природата, които включват електронни етикети с подробна информация за всеки артикул, енергоефективни хладилни инсталации и LED осветление. За удобство на потребителите с автомобили, магазинът разполага с паркинг с 60 паркоместа.

Новооткритият магазин BILLA посреща клиенти и с ексклузивни промоционални предложения, които ще бъдат в сила цяла седмица. Гранде офертите са за притежателите на BILLA Card – веригата предлага -25% от цената на всички краве масла, яйца, точени кори, на всички бири и на всички видове храни за домашни любимци.

Свързани публикации

Николай Андреев: Сделката за „Булсатком” е крачка в посоката, в която се развива целият европейски телекомуникационен сектор

„Консолидацията на пазара е нещо, за което много европейски оператори призовават от дълго време“, подчерта той Сделката за…