Vivacom 5G смартфон с план на половин цена за празниците

Достъпното устройство идва с план Unlimited 300с -50% за първите 6 месеца

По повод наближаващите празници Vivacom продължава да предлага на своите клиенти атрактивни промоционални активности и предложения, които ще им помогнат да изберат перфектния подарък. Част от специалните коледни изненади на телекома е достъпният Vivacom 5G смартфон, който може да бъде закупен в комбинация с празнична оферта – 50% отстъпка за първите 6 месеца за план Unlimited 300.

Vivacom 5G смартфонът беше пуснат в продажба по време на първата годишнина от плановете Unlimited през септември и оттогава интересът към него не спира. Бюджетното устройство се отличава с отличната си функционалност, която идва на супер цена от 1.98 лева на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300.

Vivacom 5G смартфон разполага с отличен 6,52-инчов HD+ екран, камера с два основни 50 МР и 2 МР сензора с изкуствен интелект и селфи камера с 5 МР. Елегантният дизайн на модела е съчетан с чудесна производителност благодарение на процесора Unisoc T760, 128 GB вградена памет и динамична 4 GB RAM памет. Смартфонът идва с издръжлива 5000 mAh батерия, оборудвана с изкуствен интелект за допълнително пестене на енергия.

Първият собствен 5G смартфон на Vivacom е перфектният коледен подарък както за ученици, така и за , защото притежава безкомпромисно съотношение цена-качество. По време на празничния декември Vivacom прави устройството още по-атрактивно и достъпно – с 50% отстъпка за първите 6 месеца за план Unlimited 300.

Повече информация за празничната отстъпка на Vivacom 5G смартфон можете да намерите ТУК.

Свързани публикации