Vivacom предлага най-новия смарт часовник HUAWEI WATCH Ultimate

Моделът е част от премиум серията на марката и ще зарадва потребителите с множество уникални характеристики и дълъг живот на батерията

Vivacom вече предлага, в своите магазини и онлайн, най-новия смарт часовник HUAWEI WATCH Ultimate, част от премиум серията на марката. Устройството се отличава с множеството си уникални характеристики и дългия живот на батерията. Часовникът ще бъде наличен в два варианта – HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black и HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue.

HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black ще може да бъде закупен на цена от 39,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100, а HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue ще се предлага за 44,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца месеца също с 24-месечен договор за план Unlimited 100.

HUAWEI WATCH Ultimate идва с корпус от иновативен, базиран на цирконий аморфен метал, което го прави много по-здрав и изключително издръжлив на различните метеорологични условия, превръщайки се в идеалния аксесоар за всички смели изследователи по света, които не се страхуват да излязат от зоната си на комфорт.

Моделът предлага на потребителите и изключителна водоустойчивост, която позволява гмуркане на до 100 метра дълбочина. Освен това, HUAWEI WATCH Ultimate разполага и с четири режима на гмуркане, алгоритъм за декомпресия, както и може да предлага съвети на база на текущата обстановка в реално време.

Часовникът разполага още и с най-новия режим – Expedition, създаден специално за различни активности сред природата, предоставяйки полезна информация като маршрут, локация и други.

HUAWEI WATCH Ultimate идва с голям AMOLED панел, покрит изцяло със сапфир-кристал с висока здравина, което го прави изцяло ламиниран и устойчив на износване. Верижката на HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue идва с титаниева верижка, а в кутията има още синя каишка от нитрогениран каучук. Към тази каучукова каишка има и второ рамо, по-дълго, от същия материал, което е предназначено да се използва върху екипировка, особено водолазна. HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black идва с черна каишка от нитрогениран каучук, и второ, по-дълго рамо за нея, за носене върху екипировка.

Моделът разполага с три бутона, аналогично на стила на традиционните часовници от най-висок клас: 3D Rotating Crown, Function и Assist, всеки от които изпълнява различни задачи.

Свързани публикации