Vivacom предлага вълнуваща селекция смарт устройства на месеца

Месец юни става още по-горещ с вълнуващата селекция от смарт устройства от Vivacom и Samsung

През юни Vivacom предлага на всички почитатели на марката Samsung вълнуваща селекция от смарт устройства в различни категории. Потребителите ще имат възможността да се докоснат до нови нива на забавление с 5G смартфони от серията S23, да се сдобият с перфектния аксесоар – смарт часовника Watch 5 PRO, както и да се потопят в света на музиката с безжичните слушалки Galaxy Buds2.

Устройствата ще бъдат на разположение за клиентите във всички магазини на телекома или онлайн на лизинг за 24 месеца или в брой при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX.

SAMSUNG GALAXY S23 идва със 128GB памет в комплект с калъф и стъклен протектор. Устройството разполага с най-бързия и мощен Snapdragon чип в света – Snapdragon® 8 Gen 2, който осигурява разнообразие и забавление. А новият 50-мегапискелов сензор с променящи се пиксели работи светкавично, за да могат потребителите да запълнят галерията си с ярки, отчетливи изображения, заснети при всякаква светлина. Смартфонът се предлага на цена 55,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца в комбинация с план Unlimited MAX.

SAMSUNG GALAXY S23+ разполага с невероятните 256GB памет и идва с подарък калъф и стъклен протектор. Устройството работи с мощния чип Snapdragon® 8 Gen 2. Камерата разполага с 50-мегапикселов сензор с променящи се пиксели, осигуряващ бързо и качествено заснемане на удивителни кадри при всякаква светлина. Този модел се предлага на цена 72,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца в комбинация с план Unlimited MAX.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA  има памет от 256GB и идва в комплект със стъклен протектор и калъф. Най-бързият Snapdragon чип в света – Snapdragon® 8 Gen 2 се грижи за осигуряването на нови нива на забавление и потребителско изживяване. С новата 200-мегапикселова камера потребителите ще могат да заснемат ясни кадри без да трябва да се съобразяват със светлината. Устройството разполага с емблематичната вградена писалка S Pen, като продължава традицията на Note, осигурявайки на потребителите повече свобода и възможности да рисуват по лесен и екологичен начин или да си водят записки. Цената му при 24-месечен лизинг е 90,98 лева на месец, в комбинация с мобилен план Unlimited MAX

СМАРТ ЧАСОВНИК SAMSUNG WATCH5 PRO 45MM LTE е оборудван с изключително  издръжлив дисплей със сапфирено стъкло, както и с най-издръжливата батерия за смарт часовници на Samsung с капацитет 590mAh. Устройството позволява измерване на кръвно налягане, сърдечен ритъм, ЕКГ, кислород в кръвта и проследяване на съня, които осигуряват спокойствие и сигурност на потребителите. Часовникът е на цена 19,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца в комбинация с план Unlimited MAX.

СЛУШАЛКИ SAMSUNG GALAXY BUDS2 идват със система от три микрофона за максимално качество на разговорите, двупосочни динамични високоговорители за богат и балансиран звук и опция за активно потискане на шума с до 98% намаляване на фоновия шум. Слушалките могат да бъдат закупени на цена от 9,98 лева еднократно в брой в комбинация с  Unlimited MAX.

Повече информация за устройствата може да намерите ТУК.

Свързани публикации