Vivacom предлага вълнуваща селекция смарт устройства на месеца

Месец юни става още по-горещ с вълнуващата селекция от смарт устройства от Vivacom и Samsung

През юни Vivacom предлага на всички почитатели на марката Samsung вълнуваща селекция от смарт устройства в различни категории. Потребителите ще имат възможността да се докоснат до нови нива на забавление с 5G смартфони от серията S23, да се сдобият с перфектния аксесоар – смарт часовника Watch 5 PRO, както и да се потопят в света на музиката с безжичните слушалки Galaxy Buds2.

Устройствата ще бъдат на разположение за клиентите във всички магазини на телекома или онлайн на лизинг за 24 месеца или в брой при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX.

SAMSUNG GALAXY S23 идва със 128GB памет в комплект с калъф и стъклен протектор. Устройството разполага с най-бързия и мощен Snapdragon чип в света – Snapdragon® 8 Gen 2, който осигурява разнообразие и забавление. А новият 50-мегапискелов сензор с променящи се пиксели работи светкавично, за да могат потребителите да запълнят галерията си с ярки, отчетливи изображения, заснети при всякаква светлина. Смартфонът се предлага на цена 55,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца в комбинация с план Unlimited MAX.

SAMSUNG GALAXY S23+ разполага с невероятните 256GB памет и идва с подарък калъф и стъклен протектор. Устройството работи с мощния чип Snapdragon® 8 Gen 2. Камерата разполага с 50-мегапикселов сензор с променящи се пиксели, осигуряващ бързо и качествено заснемане на удивителни кадри при всякаква светлина. Този модел се предлага на цена 72,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца в комбинация с план Unlimited MAX.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA  има памет от 256GB и идва в комплект със стъклен протектор и калъф. Най-бързият Snapdragon чип в света – Snapdragon® 8 Gen 2 се грижи за осигуряването на нови нива на забавление и потребителско изживяване. С новата 200-мегапикселова камера потребителите ще могат да заснемат ясни кадри без да трябва да се съобразяват със светлината. Устройството разполага с емблематичната вградена писалка S Pen, като продължава традицията на Note, осигурявайки на потребителите повече свобода и възможности да рисуват по лесен и екологичен начин или да си водят записки. Цената му при 24-месечен лизинг е 90,98 лева на месец, в комбинация с мобилен план Unlimited MAX

СМАРТ ЧАСОВНИК SAMSUNG WATCH5 PRO 45MM LTE е оборудван с изключително  издръжлив дисплей със сапфирено стъкло, както и с най-издръжливата батерия за смарт часовници на Samsung с капацитет 590mAh. Устройството позволява измерване на кръвно налягане, сърдечен ритъм, ЕКГ, кислород в кръвта и проследяване на съня, които осигуряват спокойствие и сигурност на потребителите. Часовникът е на цена 19,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца в комбинация с план Unlimited MAX.

СЛУШАЛКИ SAMSUNG GALAXY BUDS2 идват със система от три микрофона за максимално качество на разговорите, двупосочни динамични високоговорители за богат и балансиран звук и опция за активно потискане на шума с до 98% намаляване на фоновия шум. Слушалките могат да бъдат закупени на цена от 9,98 лева еднократно в брой в комбинация с  Unlimited MAX.

Повече информация за устройствата може да намерите ТУК.

Свързани публикации

Vivacom става част от LUNAR 2023

Светлинната творба носеща името „Безкрайна вселена“, представена от телекома, показва неограничените възможности на технологиите Vivacom става част от…