Vivacom продължава кампанията „Бизнес Великани“ с нова оферта за малкия бизнес

Телекомът предоставя специално предложение включващо мобилен планс месечна такса от 1 лев за първите три месеца и  над 200 лв. отстъпка , за избрани модели смартфони.

Vivacom обяви новата си оферта за малкия бизнес чрез своята кампания „Бизнес великани“. Тя е част от политиката на телекома да насърчава и подкрепя предприемачеството и да предоставя персонализирани решения, които подобряват свързаността и комуникацията им.

Новата оферта включва план Unlimited 300 с месечна такса от 1 лев за първите три месеца и отстъпки, започващи от 200 лева, на избрана селекция от смартфони. Атрактивната оферта е валидна между 21-ви август и 30-ти септември.

Тарифният план Unlimited 300 от Vivacom обединява всички услуги, необходими за ефективната работа на малките фирми. В него са включени неограничени минути и SMS-и в България и роуминг в страни от ЕС. Unlimited 300 предлага също така неограничени мегабайти мобилен интернет с максимална скорост до 300 Mbps с достъп до най-голямата 5G мрежа в България.[1] В пакета са налични 2000 MB интернет за роуминг в определени мрежи в Сърбия, Турция и Северна Македония. Абонаментният план включва и дигитален абонамент за Капитал с актуални корпоративни новини, финансови анализи и проучвания за бизнеса.

„Ние разбираме нуждите и предизвикателствата, пред които е изправен малкият бизнес и затова предоставяме подходящите инструменти, от които се нуждаe, за да се развива успешно. Вярваме, че новата оферта, която направихме специално за тях, ще им помогне да оптимизират част от разходите си и така да бъдат по-ефективни. Трябва да знаят, че в наше лице имат доверен партньор, сподели Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

Освен новото специално предложение, Vivacom предлага редица други решения, които подпомагат дейността на бизнеса – сред тях са дигитални решения за оптимизация и повишаване на ефективността на бизнеса, като облачна инфраструктура, ИТ консултации, телевизия за бизнеса с права за публично излъчване, онлайн магазин, създаване на уеб сайт, както и решения за защита срещу зловреден софтуер.


Свързани публикации