Vivacom със специално предложение на най-новия смартфон HONOR 90 5G в комплект с безжични слушалки

Атрактивният комплект очаква всички клиенти както в магазините, така и онлайн

За всички почитатели на марката HONOR Vivacom предлага специално предложение на най-новия и супермощен смартфон HONOR 90 5G в комплект с безжични слушалки HONOR CHOICE X5 PRO. Атрактивният комплект може да бъде закупен от клиентите както в магазините на телекома, така и онлайн, на специалната цена от 27,98 лева на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX.

HONOR 90 5G предлага на потребителите едно изключително елегантно и удобно изживяване, благодарение на своя 6,7-инчов AMOLED екран с Full HD+ резолюция и 120 Hz честота на опресняване. Устройството е оборудвано с тройна 200 MP основна камера, 12 MP ултраширока камера и 2 MP камера за повече дълбочина на снимките. Допълнително, е налична и 50 MP широкоъгълна предна камера. HONOR 90 5G идва с чип Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition 5G, като за безупречната му работа допринасят увеличената производителност на изкуствения интелект, графичният процесор Adreno 644 и оперативна памет от 12 GB RAM. Батерията на смартфона е с капацитет 5000 mAh с бързо 66W зареждане и операционна система Android 13 с MagicOs 7.1.

HONOR CHOICE Earbuds X5 Pro осигуряват на потребителите 40-часови живот на батерията за едно наистина вълнуващо музикално преживяване. Безжичните слушалки са оборудвани с 13,4 мм динамични драйвери, свързват се с Bluetooth и могат да бъдат сдвоени с две устройства едновременно, които да бъдат превключвани. Слушалките предлагат множество възможности за настройки, благодарение на приложението Honor AI Space за управление, еквалайзер и намиране. А лекият им и заоблен дизайн – едно много по-комфортно ползване.

Повече информация можете да откриете ТУК.

Свързани публикации