Vivacom стартира излъчването на два нови премиум филмови канала

CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD ще предложат страхотни хитови заглавия от света на киното за всички меломани

В навечерието на най-светлите и семейни празници от годината Vivacom продължава да подарява невероятни преживявания на своите ТВ абонати. Коледните изненади на телекома не спират, защото Vivacom добавя два нови премиум филмови канала в отлично HD качество – CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD. Те се излъчват за първи път в България и ще са достъпни към момента единствено в EON, както и на IPTV телевизия и на сателитна и кабелна телевизия от Vivacom.

Двата телевизионни канала предлагат богато телевизионно съдържание, което включва едни от най–добрите филми и сериали, хитови холивудски заглавия, документални и детски анимационни филми и много други европейски продукции. CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD са локализирани на български език със субтитри, което ги прави достъпни за всички почитатели на качественото кино.    

„От Vivacom не спираме да обогатяваме телевизионното си съдържание, като само за една година в EON добавихме много нови канали и видеотеки, сред които иновативната платформа за сценични изкуства Marque TV, филмовите канали Cinemax, както и спортните пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus, с които, в  комбинация със спортния ни режим, гледането на мач става едно интерактивно забавление. С пускането на двата нови премиум филмови канала – CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD, вярваме, че клиентското изживяване ще стане още по-добро. А цифрите говорят сами за себе си – само през последните 3 месеца EON TV има над 750 000 уникални устройства“, коментира Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

Новите канали на Vivacom ще бъдат налични за всички абонати на основен пакет за интерактивната платформа EON, на IPTV телевизия и на сателитна и кабелна телевизия, без допълнително заплащане. CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD ще осигурят на киноманите богато телевизионно съдържание, ексклузивни премиери всяка седмица и върховно кино преживяване.

Повече информация може да видите ТУК.

Свързани публикации

Сряда XII

Събитието Ерата на паниката от тази страна на смъртта. Двама от най-колоритните ни млади писатели (щото, нали, ще…

Кока-Кола в България допринася за намаляване на отпадъците в няколко български града и стимулира разделното събиране

Компанията подкрепя тазгодишното издание на фестивала „Реките на града“ и застава зад дългосрочната мисия на инициативата за подобряване…