Всичко за вълшебна Коледа в Lidl

Веригата предлага над 250 предложения Deluxe и Favorina за коледните и новогодишните празници

Истински вълшебната Коледа се крие в споделените моменти на щастие, заедно с най-близките, затова Lidl предлага над 250 предложения Deluxe и Favorina за празнична трапеза, както и десетки други за създаване на впечатляваща украса и уютна атмосфера у дома, незабравими подаръци и много други. В магазините на веригата в цялата страна потребителите могат да открият всичко необходимо на едно място, за да превърнат Коледа в най-вълшебното изживяване с любимите хора.

В оставащите дни до края на декември специалните предложения в Lidl ще обхванат не само предложения за трапезата, но и за създаването на коледния уют у дома. С тематични серии продукти от любимите марки Deluxe и Favorina, Lidl спестява на потребителите време, което да прекарат заедно с близките си в планиране на един от най-светлите празнични дни.

В следващите седмици потребителите ще могат да направят празниците си още по-сладки с богат избор на щолени по класически коледни рецепти, колекции от шоколадови бонбони, селекции коледни сладки и меденки, както и любимите на децата – коледни календари и шоколадови фигурки Дядо Коледа. Към изненадите, подходящи за по-малките, ще бъдат коледно дръвче от бонбони, музикална кутия с меденки, шоколадови фигурки в картонена къщичка и други. Любителите на изисканата и нестандартна кухня ще могат да се насладят на коктейли от морски дарове, салам с лешници, испански крем от кестени, ньоки с песто, селекция разнообразни сирена и още много. Заедно с празничните изкушения, потребителите ще могат да спестят време и да изберат бързо и лесно и коледно осветление, покривки, арома сетове и ароматизирани свещи, декорация за елха и т.н.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската SchwarzGruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 105 магазина в 49 града и близо 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Свързани публикации