Втората вечер от Beerфестът предизвика еуфория за феновете на хип-хопа

Общо 11 български артисти превърнаха сцената на фестивала в зрелищно музикално шоу

С общо 11 български артисти продължи втората вечер от Beerфестът 2022 в Стара Загора. WOSH MC и СЕКТА, F.O. & PEEVA, Billy Hlapeto & D3MO бяха сред имената, които предизвикаха еуфория за феновете на хип-хопа и ги оставиха без дъх. Присъстващите се докоснаха до всички сюжети на хип-хоп културата с бийтовете на DJ Stevie G и DJ Stanchika и енергичните момчета от брейк денс формацията No Name Crew.

Богатото музикално шоу продължава и през третата вечер на Beerфестът, точно в 19:00 часа, когато на сцената ще се качи старозагорската група Overground Brass Band, за да опияни публиката със завладяващите си изпълнения. Малко след тях, своя четвърт век на сцена ще отбележат Мери Бойс Бенд, които ще поздравят всички със селекция от най-големите си хитове през годините. На сцената ще изгрее и младата певица, носителка на наградата БГ Дебют – Риа, а към нея ще се присъедини и незабравимият глас на Тони Димитрова, с която заедно ще изпеят за пръв път на живо съвместната си песен „Остани“. Вечерта ще завърши именно с нейните най-хитови песни, превърнали се в класика за българската музика.


Голям интерес от страна на присъстващите предизвикват и активностите извън музикалната програма, с които марките на пивоварна ЗАГОРКА добавят допълнителна доза радост за гостите в рамките на всички дни от фестивала. Желаещите да предизвикат себе си или да премерят сили със своите близки, могат да си спечелят награда в мемори играта на създадената от слънце Ариана, както и да научат повече за инициативата #Зеленодействие, която тя подкрепя. А пък тези, които обичат да увековечават щастливите моменти, споделени с любими хора, в снимка, позират пред специалния фото корнер на Birra Moretti, изцяло вдъхновен от любимата бира на италианците.

Както всяка година по време на Beerфестът, всички, които искат да запазят поляната до пивоварна ЗАГОРКА чиста, могат да се включат в еко инициативата „Бира за смет“. Всеки, който предаде пълно чувалче с пластмасови и кен опаковки от бира на специално обособените за целта пунктове, ще получи допълнително и безплатно студено пиво.

„Beerфестът“ се провежда от 2015 г. и през годините постепенно се превръща във важна част от календара с културни събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и Община Стара Загора, а основен партньор през последните години са магазини „АЯКС“. Събитието се реализира и с подкрепата на технически хипермаркет „Багира“, ресторанти „Щастливеца“ и Екопак България.

Повече подробности за програмата и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала във Facebook: thebeerfest и на zagorkacompany.bg.

За ЗАГОРКА АД, част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка отбелязва своя 120-годишен юбилей от създаване си в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията” през 1902 г. от д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес компанията се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“, като насочва своите усилия в три сфери, в които може да направи положителна промяна: опазване на околната среда, социална отговорност и отговорна консумация.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Birra Moretti, Amstel, Stolichno, Starobrno, Desperados и сайдер Крадецът на ябълки. В подкрепа на отговорната и умерена консумация, ЗАГОРКА предлага портфолио от безалкохолни предложения с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0%.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г. досега, ЗАГОРКА печели челни места в конкурса за „Най-зелените компании в България” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

За Загорка Зелен Фонд

Загорка Зелен Фонде национален публичен конкурс за генериране на идеи, насочен към подпомагане устойчивото развитие на Стара Загора и региона. Загорка Зелен Фонд се провежда от 2011 г., като част от програмата на „Загорка“ АД за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. „Създаваме по-добър свят“ и до сега по линия на „Загорка Зелен Фонд“ компанията е предоставила безвъзмездно над половин милион лева за развитието на местната общност.

Свързани публикации