WhatTheFanta с нов мистериозен вкус

За пореден път #WhatTheFanta предизвиква феновете да разкрият новия ѝ вкус, като се впуснат във вълнуващо, мистериозно приключение

Fanta представи новата си #WhatTheFanta с мистериозен вкус, който за пореден път предизвиква детективските умения на потребителите, като подлага вкусовите им рецептори на сложен тест. Една от най-известните марки безалкохолни напитки представи най-новото си творение, което отвежда потребителите на вълнуващо пътешествие, позволявайки им да открият тайнствения свят на нестандартните вкусове. Новата #WhatTheFanta в мистериозен лилав цвят ще се предлага на българския пазар в ограничено количество, за да гарантира усещането за ексклузивност и удоволствие на всеки, който я опита.

Тази година Fanta отвежда любопитните ловци на вкусове на забавно и изпълнено с мистерии пътешествие, в което ще имат възможността да проследят мистериозната вкусова комбинация на #WhatTheFanta, водени от бляскавата водеща Глория. Готварското шоу „Ловци на вкусове“ ще води готвачката, известна със своя неизмерен талант и ексцентричност, която ще се впусне в неудържима мисия да помогне на любителите на Fanta да отгатнат правилно мистериозното съчетание от вкусове.

„Забавлението винаги ще бъде в сърцето на Fanta. Нашата мисия е да внесем доза игривост и веселие в сивото ежедневие, в което живеем. Стартирането на новата кампания на мистериозната #WhatTheFanta не е по-различно. Тазгодишната версия на изключително популярното предизвикателство с мистериозен вкус, в което се впускаме вече за втори път на българския пазар, ни дава забавен, нов начин да поддържаме нещата свежи за верните Fanta фенове, тъй като знаем, че те са любителите на предизвикателствата и разкриването на мистерии.“ сподели Десислава Шемкова, Бранд мениджър в Кока-Кола България.

Почитателите на най-новата мистериозна WhatTheFanta ще имат възможност да участват в няколко вълнуващи игри и мисии, в които ще влязат в ролята на ловци на вкусове. За да разкрият тайните съставки на #WhatTheFanta мистерията мотивираните откривателите трябва да вземат под внимание всички улики, които могат да открият във Facebook страницатa и Instagram профила на Fanta, както и в приложението Coca-Cola App. Забавлявайки се и опитвайки новия вкус, потребителите могат да участват и за спечелваното на множество щури Fanta награди в Coca-Cola App.

#WhatTheFanta мистерията ще бъде разгадана на специално събитие, пред билетния център на НДК, на 10 юни, от 15:00 ч.

Свързани публикации

Vivacom и Сдружението на олимпийските отбори по природни науки с награда за най-сполучливо партньорство

Vivacom спечели наградата за „Най-сполучливо партньорство“ в конкурса „Корпоративен дарител 2023“, организиран от Българския дарителски форум под егидата…